• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Mediabox Next gaat geheel uit na het uitzetten


M@dman

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mei 2008
Berichten
15
Wij hebben sinds gisteren een Arris Mediabox Next gekregen en geïnstalleerd, tot zover alles goed. Na het uitschakelen gaat het lampje van Wit naar blauw en na 4 minuten schakeld de Arris Mediabox Next zich geheel uit en brand er geen ledje meer op de Mediabox. Verder zijn er geen problemen en het opstarten gaat goed alleen mijn vraag is dat goed of moet er wat ingesteld worden en/of moet dat ledje geheel uitgaan.
Met vriendelijke groet, M@dman
 

Arnold

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jun 2006
Berichten
374
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik heb de Next op eco staan en dan gaat het lampje ook uit, dus ga er van uit dat die bij U ook zo ingesteld staat
 
Topicstarter
Topicstarter
M

M@dman

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mei 2008
Berichten
15
Dag Arnold bedankt voor je reactie, bij ons staat de Eco ook ingesteld dus daar zitten we goed bij neem ik aan samen?
 
Topicstarter
Topicstarter
M

M@dman

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mei 2008
Berichten
15
Ok dan gaan we er van uit dat lampje enkele minuten na gebruik algeheel uitgaat.
Bedankt voor het meedenken in deze dan zijn we eruit.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.564
En als je dat lampje aan wilt houden dan zet je de box op Normaal of Snel...
Qua snelheid maakt het allemaal niet zoveel uit.
 
Topicstarter
Topicstarter
M

M@dman

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mei 2008
Berichten
15
Maakt mij niet uit of dat lampje brand of uitgaat, dacht dat hij net zo werkte als bij onze vorige Horizon Mediabox XL. Ik vraag dit voor de Update functie die misschien dan niet zou kunnen werken als hij helemaal uitstaat vandaar deze vraag.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.564
Ik vul de informatie alleen maar aan. Maakt mij echt niet uit hoe jij de instelling wil hebben :6
 
Topicstarter
Topicstarter
M

M@dman

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mei 2008
Berichten
15
Dat begrijp ik, nog bedankt voor je tip.
 

Arnold

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jun 2006
Berichten
374
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Updaten doet de Next gewoon, ook al staat deze op Eco. Heeft ie hier namelijk al 2x gedaan naar 4.16 en 4.17