Recent, af en toe als ik de box aktiveer, vanuit slaapmode, dan is de kleur rood overheersend. Is met de kleurbalans van de next niet goed te krijgen alleen het uitzetten en na 2min weer inschakelen leverd weer normale kleurbalans op en dus weer normaal beeld. Gebeurt 1 a 2 maal per week sedert de laatste 3wkn.
Tv is geen probleem want als het gebeurt en ik gebruik de tv functies bv Disney app dan is het beeld perfect.
 
Het kan ook dat de beeldinstellingen per ingang in te stellen zijn bij jouw televisie.
Kijk even of dat zo is en zoja, zet het rood dan wat zachter bij deze ingang :)
 
Even een terugkoppeling naar jullie voor wat betreft het probleem met de mediabox next.
Korte recap: op 19 juni deed de mediabox het niet meer. Op 24 juni een monteur ontvangen die de mediabox omgewisseld heeft voor een andere. Het activeringsproces hoort automatisch te verlopen, maar dat gebeurde niet.
Sinds die dag was de status van het request: waiting for manual resolution. Een administratieve wijziging waarbij in de administratie de oude vervangen moet worden door de nieuwe.
Na heel vaak erachteraan bellen heb ik een klacht laten vastleggen. 2 weken geleden nam de klachtenafdeling contact op en vanaf dat moment werd ik door hen gebeld. Keurig conform afspraak.
Vandaag 30 juli, belde men weer dat het opgelost zou moeten zijn.
En inderdaad, hij werkt.
Uiteindelijk hebben ze het initiële request verwijderd en handmatig de nieuwe box opgevoerd. Iets waarvan men eerder zei dat het absoluut niet mogelijk was.

In ieder geval is het opgelost. Eindelijk.
 
Nu nog even een deel van je abo terugvragen voor de gemiste diensten. Dan heb je weer een stukje gecompenseer.
 
Ok, ik dacht eerst dat ik gek was, maar de Next stuurt hier dus ALLE zenders, ook de NL zenders, op 60 Hz uit... wat is dat voor onzin? Ik vond al regematig panning etc raar gaan, niet ‘smooth’. Zag het gister bij de F1 ook al, maar als Ziggo 50Hz materiaal als 60Hz uitstuurt, ja dan snap ik het wel...

Iemand die dit ook al gemerkt heeft?
 
Lijkt dus de zoveelste bug te zijn dit... man man man. Auto framerate aan of uit maakt dus geen verschil; de box helemaal uit en na 30 seconden weer aan, en ... nu zijn alle zenders weer gewoon in 50Hz. Bewegingen ook weer soepel.

Ik zou eerlijk gezegd niet weten welke zenders of programma’s uberhaupt 60hz zijn in het ziggo aanbod?
 
Terug
Bovenaan