Als de update klaar is gezet, en je kunt niet wachten, dan kun je de box ook terugzetten naar fabrieksinstellingen.
Dan wordt de update meteen meegenomen. Je raakt verder niets kwijt, opnames blijven gewoon bewaard net als de meeste settings zoals favorieten en profielen.
 
Vanmorgen even, zo al altijd, gedaan via fabrieksinstellingen en ontvangen.
Kijk vanavond wel of alles goed werkt.
 
Update binnen, alleen de sonos weer opnieuw moeten toevoegen
 
Ik moet na de update na het aanzetten iedere keer mijn pin intoetsen. Ik heb geen zenderblokkades of leeftijdsgrenzen gezet. Komt dit meer voor?
 
Heb je de Next al een keertje een minuutje uitgezet met de schakelaar achterop? Een Power cycle lost dit soort dingetjes vaak op.
 
Na de update iets vreemds...als ik op Netflix de serie Space Force wil kijken gaat wordt het beeld een stuk donkerder, zelfs de ondertitels worden enkele tinten donkerder ipv wit....kijk ik dezelfde serie via mijn smart tv is er niks aan de hand en blijft het beeld zoals het moet zijn.
Resolutie staat op automatisch. Iemand een idee wat dit kan zijn en hoe dit evt. op te lossen is. Ook al een power cycle gedaan zonder resultaat.
 
Laatst bewerkt:
Hier beide next boxen sinds gisteren op 4.23 Tot nu toe geen gekke dingen.... (postcode 7211)
 
Contextmenu wordt wel steeds beter. Wel raar is dat als ik vanuit het contextmenu "audio" selecteer krijg ik de volgende opties
1. Nederlands
2. Gesproken ondertiteling

Wat is gesproken ondertiteling?? Wat deze knop volgens mij doet is schakelen tussen DolbyAudio ""uitgeschakeld" en "volg signaal". Maar gesproken ondertiteling mogen ze me eens uitleggen. Niet echt een toevoeging voor mensen met een audio handicap. :|
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan