@Dinnis66 Natuurlijk ligt het aan de programmeurs. Ik durf rustig te beweren dat 90% van dat volkje niet in staat is om echt goede en gebruiksvriendelijke software te schrijven. Ik haat die beroepsgroep en dat mag ik zeggen als programmeur. ;)
 
Off-topic
@BartV Zo is het maar net. BTW, programmeren is voor mij slechts een nevenactiviteit, geen narcisme of zelfhaat waard.
Maar ik erger me wel groen, geel en paars aan het geklungel van die 90%. Misschien kunnen ze op zich goed programmeren, maar dan ben je er nog niet. Je moet ook verdomd goed weten hoe mensen in elkaar zitten (die moeten er uiteindelijk mee werken) en daar ontbreekt het vaak aan bij die nerds.
PS: En verstand hebben van elektronica, anders wordt het nog niks.
PS2: Pas later zag ik je link (over het dunning-krugereffect). Interessant verschijnsel, maar in dit geval van toepassing? Nou neu. Zoals ik reeds schreef: programmeren is voor mij slechts een nevenactiviteit.
 
Laatst bewerkt:
Had de afgelopen dagen ook weer wat Next ellende.
  • Blokjes op NPO 1/2/3 (ook op de TV met ingeschakelde Next, met uitgeschakelde Next (standby) wel minder)
  • Klapperende resoluties na kiezen voor Next op de AV versterker
Na een powercycle van de Next zijn de blokjes als sneeuw door de zon opgelost.
Klapperen van resoluties lijkt minder geworden, maar klappert nog steeds (heb nu na een seconde of 5 beeld waar dit voorheen tot wel 20 seconden kon duren).
 
Hier ook afgelopen dagen ineens blokkerig beeld op veel zenders. Loste zich ook weer vanzelf op...

Nog zoiets, ben verhuisd en na 6 maanden mijn ouwe trouwe pioneer kuro plasma maar weer aangesloten, en nu had ik af en toe dat de pioneer spontaan in standby schoot, soms een paar keer per dag, dan weer niet, heel onregelmatig. Dacht dat ie na zoveel jaar misschien stuk aan het gaan was, of dat er met verhuizen toch iets kapot gegaan was. Maar nu vermoed ik dat het de Ziggo next remote is die af en toe 1 of ander IR signaal zend... ik gebruik de remote dus niet, doe alles via de logitech harmony, maar de ziggo remote ligt wel onder op de salontafel naar de tv gericht al die tijd... ding even afgedekt met een tijdschrift en nu heb ik het ”spontane” uitschakelen van de pioneer al dagen niet meer gezien... normaal zou ik iemand met een verhaal als dit voor gek verklaren ;)
 
Laatst bewerkt:
Heb inmiddels bij een vriend ook mogen spelen met de Next.

Hij is snel, hij is strak, ben ik onder de indruk.....mwoah (als in lauw).
 
Laatst bewerkt:
Alleen al voor de snelheid en wat fraaiere, kleinere en strakkere vormgeving is het de moeite waard. Veel meer moet je er niet van verwachten.
 
Terug
Bovenaan