• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

mokum64

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 jan 2006
Berichten
1.323
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Sinds een aantal dagen merk ik dat de programmagids op de Next erg traag laad. Als ik door de gids scrol duurt het gewoon enkele seconden (soms wel 4-5) voordat de informatie van een programma geladen wordt. Erg irritant! Tot voor kort werkte het als een speer, supersnel. Iemand een idee waar dat aan kan liggen? Ik heb recent niks aan de instellingen of aansluitingen gewijzigd, en de internetsnelheid is ook prima.
 

HarryH

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 jun 2021
Berichten
1
Net sinds 2 dagen de Next in gebruik genomen. Had er al veel over gelezen, maar relatief weinig tevreden klanten en tamelijk veel gezeur. Zo lijkt het dan, omdat je mensen die blij zijn toch wat minder hoort dan de ontevreden klanten. Daar komt bij dat ik ook een beetje het idee heb dat enkelen zich als 'kenner' profileren door tot in detail aan te geven waar iets niet deugd.
Ik ben dan gewone gebruiker en als zodanig uitermate tevreden over de Next. Ja, het kost wat maar dan heb je ook wat. Super snel starten, zappen op snelheid en een geweldig intuïtieve bediening. Keek hiervoor met n Humax en was bang slowmotion te missen. Echter dat werkt ook super met de next, net als 'vorige'. Het zal de laatste update dan wel zijn die alles heeft rechtgetrokken, wat hierboven allemaal als storing werd beschreven. Hoe dan ook, ik ben er zeer content mee.
 

tichel

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 mrt 2010
Berichten
1.734
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Update 4.33.