• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Mediabox Next [deel 4]


Topicstarter
Topicstarter
René

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
7.152
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ik vermoed dat bij jouw de optie 'Een knop voor aan- en uitzetten' op Aan staat.
Probeer deze eens op Uit te zetten. Je moet dan voortaan wel de TV en Mediabox los van elkaar aanzetten.
Dit kan met de 2 knoppen aan de bovenkant van de afstandsbediening.

Instructies:

ps: Je hebt nu je email adres als gebruikersnaam ingesteld, zichtbaar voor iedereen. Stuur mij even een berichtje als je dat wilt wijzigen.
 

nerdwebber

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 aug 2009
Berichten
314
Gebied
fUPC
Huh...zojuist bij aanzetten van m'n Next een melding rechtsboven in beeld dat software is bijgewerkt. Ik zat al op 4.19 AV...
Heel vreemd. Ik had dit gisteravond tijdens TV kijken. Scherm werd zwart. Ledje op de de Next werd oranje en na een paar minuten startte hij weer op met de melding "software bijgewerkt". Ook ik zat al op 4.19AV.
 

Robkro

Quality Member
Lid geworden
7 dec 2007
Berichten
2.084
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Heel vreemd. Ik had dit gisteravond tijdens TV kijken. Scherm werd zwart. Ledje op de de Next werd oranje en na een paar minuten startte hij weer op met de melding "software bijgewerkt". Ook ik zat al op 4.19AV.
Idem.
 

Cool1946

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2006
Berichten
121
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Helpt deze mededeling ?

Wat wordt er aangepast?
Er wordt een configuratiewijziging gedaan om een probleem te verhelpen waardoor de TV-gids in enkele sporadische gevallen niet gevuld was. Dit testen we graag eerst met jullie. Als dit succesvol is, dan verwerken we deze wijziging voor iedereen.

Wat merk ik er van?
De configuratiewijziging zorgt ervoor dat je Mediabox rechtsboven een melding geeft dat er een software-update is geweest. Er is echter geen nieuwe software, alleen een configuratiewijziging. Als jouw Mediabox Next op dit moment het probleem ervaart dat de Tv-gids niet gevuld is, dan zal je Mediabox Next éénmalig herstarten, nadat je deze uit stand-by haalt.
 

Robkro

Quality Member
Lid geworden
7 dec 2007
Berichten
2.084
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
@Cool1946, dank je. Die mededeling heb ik schijnbaar gemist. Dit verklaart het.
 

kerby

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 mei 2011
Berichten
761
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
ik mis nu wel het "preview-schermpje" als ik een opname of replay vooruit spoel...
vond dat juist reuze handig.

mmm, na een power-cycle en de melding dat er een update heeft plaatsgevonden is dat "preview schermpje" weer terug.
Ik dacht dat hij al geupdate was want eerder kreeg ik bij het opstarten een paar keer het "even wachten" scherm afgewisseld met een
no-signal melding van mijn tv. Opvallend ook was dat de "even wachten"-letters groen waren.....
 
Laatst bewerkt:

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.311
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zit, als zovelen, naar Veronica te kijken. Wat een mooi beeld he? ;)
 

tv-fan!

Forum Gebruiker
Lid geworden
22 dec 2011
Berichten
82
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Hoezo mooi beeld, niks beter als normaal gebruikelijk. ..
Zal hier maar niet over UHD beginnen.....
 
  • Haha
Waarderingen: jowi

roon2

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 nov 2012
Berichten
60
Hallo,
Ik heb een vraag.
Krijg binnen een aantal dagen de next binnen.
nu de vraag; als ik Netflix ga kijken gaat dat dan via de aangesloten COAX kabel of komt dit signaal straks binnen via internet
Snelheid van internet is namelijk veelsneller dan van de COAX kabel.
Heb nu de mediabox XL en dit signaal gaat alleen via COAX vandaar de vraag

Bij voorbaat dank
Ronald