• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Mediabox Next [deel 4]


Topicstarter
Topicstarter
René

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
7.152
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ik had hier net ook problemen met terugkijken. Wilde kopspijkers vanaf het begin zien maar kreeg een foutmelding. Ook bij andere programma's ging het mis.
Mediabox herstart en hij doet het gelukkig weer.
 

LiquidTV

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 jun 2009
Berichten
95
Het scherptefilter gefixed! Goed om te lezen.
Ik realiseer me nu pas dat ik me er al een paar weken niet meer aan stoorde.
Nu snap ik waarom! ;D

Goed bezig Ziggo!
 

daffie

Forum Gebruiker
Lid geworden
6 dec 2009
Berichten
94
Huh...zojuist bij aanzetten van m'n Next een melding rechtsboven in beeld dat software is bijgewerkt. Ik zat al op 4.19 AV...
 

karel68

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 jun 2013
Berichten
59
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Kraakjes in geluid via Next.
Heb sinds een paar dagen kraakjes in het geluid vanaf de next alsof er stof op de naald zit.
Meer mensen hier last van?

Edit:
Na omzetten Dolby Sound naar 'altijd omzetten' ipv 'volgen audiobron' is het gekraak opgelost.
Apart, maar scheelt weer een reboot. Overigens is de reboot functie nergens te vinden in de systeeminstellingen.

Edit2:
Na terugzetten op volg audiobron ook geen gekraak meer.

Zou ook wel fijn zijn om de next te kunnen rebooten via het menu, kom nogal lastig bij de powerswitch en stroomstekker.
 
Laatst bewerkt:

jowi

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 mei 2007
Berichten
968
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Bij mij begint de next box steeds vaker vast te lopen. Beeld valt dan weg, of blijft stil staan. Ook reageert ie soms niet meer op IR codes. Lijkt wel of het steeds erger wordt...
 

henklbr

Forum Gebruiker
Lid geworden
3 sep 2008
Berichten
408
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Huh...zojuist bij aanzetten van m'n Next een melding rechtsboven in beeld dat software is bijgewerkt. Ik zat al op 4.19 AV...
Denk dat er toch iets is veranderd:

Voorheen kon je bij je opnames zien, van bv RTL4, bij het vooruitspoelen waar de "reclames" zaten -> die waren "grijs" in de balk

Nu is dat dus verdwenen!
 

daffie

Forum Gebruiker
Lid geworden
6 dec 2009
Berichten
94
Denk dat er toch iets is veranderd:

Voorheen kon je bij je opnames zien, van bv RTL4, bij het vooruitspoelen waar de "reclames" zaten -> die waren "grijs" in de balk

Nu is dat dus verdwenen!
Inderdaad nu je het zegt...bij mij is dat ook verdwenen.