• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Mediabox Next [deel 4]


twigger

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 feb 2008
Berichten
2.044
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
En hier moet ik elke dag de ondertiteling weer opnieuw aanzetten in het menu, paar uur geleden aangezet en zojuist zet ik de box weer aan en stond die weer op uit. Ik heb al zo vaak fabrieksinstellingen gedaan, afgelopen week zelfs 2x maar niks helpt.
 

JohnX

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 mrt 2008
Berichten
232
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Als ik een opgenomen programma doorscroll zie ik in de afzonderlijke frames wel ondertiteling verschijnen. Als ik het scrollen stop, ontbreekt het weer (vaak). Ook zie ik bij het starten van een programma de ondertiteling heel even in hele kleine lettertjes linksboven in beeld verschijnen.

Overigens lijk ik met de Ziggo app helemaal geen problemen te hebben met de ondertiteling.
 

Webcare Ziggo

Webcare Ziggo
Lid geworden
24 jan 2017
Berichten
970
Er spelen verschillende problemen in de ondertiteling (ook voor doven en slechthorenden) op de Mediabox Next, met dank aan feedback is de prioriteit hiervan flink opgeschroefd en is dit één van de belangrijkste verbeterpunten op dit moment. Check hier waar we aan werken en eventuele workaround om het (tijdelijk) te verhelpen:

 

bing69

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 apr 2008
Berichten
41
Ik het niet vinden maar is het mogelijk om een opname op de NEXT die je plant standaard een x tijd eerder te laten beginnen?
 

Arnold

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jun 2006
Berichten
387
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Nee dat kan niet. Hij neemt 5 min van te voren op en tot 15 min na het programma
 

rob1954

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 feb 2017
Berichten
312
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik het niet vinden maar is het mogelijk om een opname op de NEXT die je plant standaard een x tijd eerder te laten beginnen?
Feitelijk neem jij ook niet op, alle programma’s worden door Ziggo opgenomen en bewaard. ik heb me wel laten vertellen, dat standaard alle kanalen op de server bij Ziggo staan, dat die dus sowieso “opgenomen” worden.
 

bing69

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 apr 2008
Berichten
41
Feitelijk neem jij ook niet op, alle programma’s worden door Ziggo opgenomen en bewaard. ik heb me wel laten vertellen, dat standaard alle kanalen op de server bij Ziggo staan, dat die dus sowieso “opgenomen” worden.
Klopt, echter ik merk nu bij opnames van BBC dat ik (ook al spoel ik 5 min terug, verder kan niet) een stuk mis. Zal wel aan de BBC liggen ;-)
 

rob1954

Forum Gebruiker
Lid geworden
24 feb 2017
Berichten
312
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Kreeg net een melding rechtsboven in beeld, dat mijn nextbox een software update heeft gehad....?