Status
Niet open voor verdere reacties.
Heb sinds de upgrade naar versie 4.19 regelmatig CS2514 errors.
Meer mensen hier last van?

Next herstart zichzelf na deze melding en werkt daarna weer prima.

Wel vervelend, zeker als je midden in een film zit.
 
Reboots en foutmeldingen blijven terugkomen.
Brakke Next of brakke software?
 
Ik ben een tester van de Next en kan daarom niets over de inhoud van de testversie(s) mededelen.

Echter, de vele positieve reacties op de wijzigingen aangaande de beeldkwaliteit - zoals aangegeven door Anne van Ziggo - kan ik zeker begrijpen.
Ik ben geen tester van de Next en kan daarom niets over de inhoud van de testversie(s) mededelen.

Wel dat ik zo langzamerhand benieuwd wordt naar deze versie die zo goed zou moeten zijn. Dat heb ik eerder gehoord. En de huidige poging om het beeld te verbeteren is niet zo gelukt. Dus. Niets meer melden waar we als gebruiker niets aan hebben of uitbrengen die software zodat ik kan zien dat de Next een net zo goed beeld geeft als mijn Humax en CI+.
Verbeteren hoeft echt niet. Gewoon doorgeven wat uitgezonden wordt. Laat het verbeteren van het beeld maar aan mijn TV over.
 
Is er dan na 4.15 nóg een poging geweest om daadwerkelijk de mindere beeldkwaliteit dmv een update terug te draaien? Mis ik iets?
 
Is er dan na 4.15 nóg een poging geweest om daadwerkelijk de mindere beeldkwaliteit dmv een update terug te draaien? Mis ik iets?
Is de eerste poging tot nu toe om iets te verbeteren na de softlaunch toen dit issuetje meteen gemeld werd door gebruikers. Dat er iets mis is wordt nog steeds ontkend. Alles is on officieel via testers die versie 4.12/13 noemen waarin het verslechterd zou zijn. Maar dat mag niet gemeld worden zoals je weet en bekend is. dit is voor het eerst dat er iets "lekt" via de officiele Ziggo mods.
 
Er is ook niets mis... er was alleen een keuze voor een andere instelling. Niet iedereen was daarvan gecharmeerd, maar dat betekent niet dat iedereen het fout vond? Anyway, de mensen die geen testers zijn weten toch alles? :)
 
Dat zijn natuurlijk de eerste dingen die je doet vóórdat je zulke uitspraken doet... :>

Zulke uitspraken?

Ga er vanuit dat na een reboot de next ook gereboot is.
Blijkbaar is dit niet zo en moet je dit nogmaals doen via een powercycle :-\
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan