Status
Niet open voor verdere reacties.
Meer mensen met de Next die de F1-race van vandaag niet kunnen zien?
opgenomen en uitgesteld terug kunnen zien.
gisteravond was de next wel wat sacherijnig en wilde hij (andere) programma's niet terug spelen en replayen, maar de uit/aan knop geeft dan altijd redding.
 
Wat er dus op neer gaat komen dat je net als bij welke TV dan ook, al die shit uit zet of op 0 zet :) Had laatst 1 van de goedkoopste Samsung 4K tv's gekocht, beeld zag er uit de doos niet uit. Hele felle kleuren, leek wel neon. Dat vinden mensen mooi. Verder leek het wel een soort levend waterverf schilderij, vreselijk. Na alle digitale 'verbeter' shit uitgezet te hebben, brightness/contrast goed gezet, en met een colorimeter zo goed mogelijk de grayscale gecalibreerd, is het erg veel beter geworden. Super wordt het niet, de lcd backlighting is waardeloos, kijkhoek onwijs smal, en de primaries zijn amper bij te stellen, maar voor 400 euro is het prima kijken nu. Lang verhaal kort, zolang de TV zelf ook niet goed staat, maakt het geen ruk uit hoe goed of slecht die Next doos is.
 
Heb hier een aardig ingestelde LG Oled, je wilt niet weten hoe goed het eruit KAN zien, oa rechtstreeks via de tv Netflix app,
met Dolby Vision ipv van dat brakke UHD van de Next ;)
 
  • Leuk
Waarderingen: jowi
Ik heb op mijn horizon mediabox flink wat afleveringen van een serie opgenomen. Ben ik die kwijt als ik een mediabox next bestel en aansluit ?
 
Kort antwoord, Ja. Je Horizonbox neemt het op een interne Harddisk op en de Next doet het in de cloud.
 
De bedrijven hebben teveel hun zin gehad, alles is dichtgetimmerd, DAT is de echte reden dat Jacky het niet even naar pc kan gooien.
 
Ja dat zou wel handig geweest zijn als ik de afleveringen zou kunnen saven op mijn PC. Dus hou ik voorlopig mijn Horizon mediapbox nog maar even totdat ik de opgenomen series heb gezien
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan