• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Mediabox Next [deel 3]


Status
Niet open voor verdere reacties.

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.829
Ziggo
Geen Producten
Ja, zulke uitspraken ja... na een update moet het eigenlijk standaard zijn, de box een powercycle te geven. Net als met de Mediabox XL. Maar ja, we geven liever iets anders de schuld :6
 

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
754
Gebied
fZiggo
Mooiste is na een update/firmware upgrade een factory default te doen op een apparaat. Routers...tv's...auto computers... tuning van mn motor management stage-one Etc.
Bij elk apparaat wat ik maar update. Ff default.

Heb het mijzelf aangeleerd.

Berrie
 

truffel50

Forum Gebruiker
Lid geworden
10 jun 2017
Berichten
3
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Na de update moet ik bij elk programma de ondertiteling aanzetten. Bij de vorige was 1 keer voor alle nederlandstalige programma's. Vind ik heel onhandig nu.
En niet alle programma's worden ondertiteld. als ik de next uitzet en via CI kijk is er wel ondertiteling bij hetzelfde programma. (zoals bv journaal).
 

bloemen

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 jun 2008
Berichten
52
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Er is ook niets mis... er was alleen een keuze voor een andere instelling. Niet iedereen was daarvan gecharmeerd, maar dat betekent niet dat iedereen het fout vond? Anyway, de mensen die geen testers zijn weten toch alles? :)
Klopt. De beste stuurlui staan aan wal.
Dat geldt ook voor de beeld-, geluid-, sync-, ondertitel- en opname issues. Die zijn er helemaal niet. En wat er niet is hoeft ook niet opgelost te worden. Alles is een keuze geweest. Ik begrijp het helemaal. :angel:
 

djusty

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 okt 2011
Berichten
19
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hoi,

Is er ergens in de next te zien welke apparaten gekoppeld zijn aan de next?
Kreeg net een melding of ik een apparaat wou koppelen in beeld. Alleen werd er niet bij vermeld welk apparaat.

Groet Eric
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
867
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@djusty in het menu bij item koppeling kun je op ok of naar rechts klikken om de apparatuur te veranderen en/of toe te voegen. Maar ik heb die melding van de week ook gehad terwijl de receiver en Tv al gekoppeld waren......Dus als alles al werkt zoals het is gewoon negeren ;-)
 

djusty

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 okt 2011
Berichten
19
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
@djusty in het menu bij item koppeling kun je op ok of naar rechts klikken om de apparatuur te veranderen en/of toe te voegen......
Twee Next boxen aanwezig hier. Bij alle twee het menu doorgespit maar nergens geen item "koppeling" te vinden. Beide op versie 4.19. ?????
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
867
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Twee Next boxen aanwezig hier. Bij alle twee het menu doorgespit maar nergens geen item "koppeling" te vinden. Beide op versie 4.19. ?????
zou bij het menu item Beeld en geluid moeten zitten. Koppel je afstandsbediening. En als die gekoppeld is en je een receiver hebt krijg je de optie bepaal je volume.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.