Mediabox Next [deel 2]

Status
Niet open voor verdere reacties.
Ziggo heeft ook niet verklaard waarom ze het DD+ geluid in de firmware update eruit hebben gehaald, alleen maar dat ze het gedaan hebben. Ondanks herhaaldelijke verzoeken aan @Webcare Ziggo op het andere forum. Erg jammer want ik had gelezen dat mensen erg in hun nopjes waren met dat geluid.
 
En straks weer de hardware maximaal gebruiken... zoals bij de Mediabox XL. Leuk, die eyecandy, maar volstrekt nutteloos.
Eigenlijk willen we gewoon een horizon die snel en stabiel werkt ;) Maar voor mij hoeven al die toeters en bellen niet,
de Next doet wat ie doen moet. De rest regel ik zelf wel.
 
Afgelopen vrijdagochtend de Next besteld als opvolger van mijn Horizonbox die vanaf het eerste begin bij mij gedraait heeft (vooral in het begin een ramp) maar ik heb hem nooit gewisseld. Zaterdagochtend bracht post.nl de Next die ik bijna liet vallen vanwege het gewicht. Vanmorgen heb ik de boel gewisseld waarbij ik bleef steken op de foutcode CS1002 ofwel de box kwam niet online. Een belletje naar de Helpdesk ( wachttijd 1 minuut ) bracht een oplossing met een trucje, volgens de ( vriendelijke en vooral kundige ) medewerker die melde dat ik de Next uit moest zetten aan het knopje achterop daarna de -Knop en de Standbyknop tegelijk indrukken en dat 10 tellen vasthouden, daarna de schakelaar weer op aan en de box begon kennelijk helemaal opnieuw met activatie enz en na een minuut of 10 was ik weer het (oude) ventje. Alles werkt prima en het beeld is ook mooi op de week jonge Samsung Qled 4 K tv. Kortom, een goede ervaring.
 
Als ik het goed begrepen heb is de next een Virgin TV V6 Tivo box. Deze geeft als specs o.a. ook dat dolby atmos wordt ondersteund en er eigenlijk een 1 Gb harde schijf in hoort te zitten. Zou mooi zijn als ze de dolby atmos ondersteuning activeren en het is jammer dat de harde schijf er niet in zit. Heeft iemand van de testers dit ooit moeten testen?
 
Test is nog niet voorbij. Dit is pas eind van de maand. Daarna zullen er ongetwijfeld software testen gaan komen.
 
En straks weer de hardware maximaal gebruiken... zoals bij de Mediabox XL. Leuk, die eyecandy, maar volstrekt nutteloos.
of dat nutteloos is bepaalt iedere gebruiker voor zichzelf... en hardware is er om maximaal te gebruiken, geef jij nooit eens vol gas?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan