Mediabox Next [deel 2]

Status
Niet open voor verdere reacties.
Vraagje. Zou het mogelijk zijn dat de next een app krijgt om als mediaplayer te functioneren? Via dlna misschien. Of weet iemand of daar al mee getest wordt.
 
Vandaag startte de next niet meer op, stroom eraf en erop, en alles deed het weer.
Beetje jammer...... hopelijk eenmalig.
 
Weet iemand wanneer deze mediabox leverbaar is voor de gewone abonnee? Ik heb geprobeerd er een te verkrijgen maar dat blijkt (nog) niet te kunnen
 
Komt er nog een verzameltopic aangaande de problemen met de NEXT want ik heb nu al zeer veel spijt dat ik dit gedrocht in huis heb gehaald.

Bij het opstarten soms geen beeld maar wel geluid
Uitgebeten kleuren
Het willekeurig aan laten springen van andere apparaten (inmiddels zelf opgelost)
HDMI instelling die zelf naar andere resolutie overspringt

Bovenstaande had ik niet met de Mediabox XL
 
Dit gaat niet direct over next kastje (waarvan overigens het hallelujah verhaal ook iets begint te minderen na een goede maand in gebruik opnames die foutlopen, melding geen abonnement op de ipad , kleuren op de Oled, bij opstarten vaak geen beeld wel geluid) maar over de abo vorm.
Mijn abo loopt juli af dus tijd voor verleningsaanbod dacht ik , helaas verkeerde gedachte Ziggo kan geen aanbieding doen omdat ik het next abo heb :thumbsdownangry:, dus gaan we maar eens shoppen bij de glasvezelboer.
 
Laatst bewerkt:
Er zijn 3 abonnementen movies and series: M&S; M&S L; M&S XL (wie verzint zoiets?) Ik heb vanwege Vodafone M&S L gratis. Dit is echter niet zichtbaar op het menu scherm: er staat alleen M&S. Mijn vraag is dus of de juiste abonnementsvorm zichtbaar moet zijn in het menu.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan