Mediabox Next [deel 1]


Status
Niet open voor verdere reacties.

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
470
Als het dezelfde prijs zou zijn dan zullen mensen denkelijk de Mediabox XL niet meer gebruiken toch?
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.111
En? Denk je niet dat dat ingecalculeerd is door Ziggo? Vernieuwing? Of blijf je doemdenken?
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
470
Nou doemdenken.... Ja ik ben zeer kritisch tov van Ziggo ook met de komst van de Next box.
We zullen zien waar het met de abo structuren op uit loopt dat weten we nog niet maar er zit kans in dat je ook meer gaat betalen.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.111
Je bent altijd kritisch... zo kritisch dat je het eigenlijk niet meer 'kritisch' kunt noemen.
Je betaalt elk jaar meer... dus zo'n orakel hoef je niet te zijn om te weten dat de prijs omhoog gaat.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
470
Ja ik ben kritisch en naar mijn mening ook met gegronde redenen daar veranderde next box niet veel aan. Ben het ook niet eens met het beleid van Ziggo iets wat ik zeer zeker niet zie veranderen met de komst van de next.
Maarja je kan ook stellen dat er mensen zijn die niet kritisch genoeg zijn.

Ik bedoel de Horizon is ook getest...en zit ook in een duurder pakket dan weet je wat je nu kan verwachten.
Ja de Next alleen maar positief benaderen dat kan maar daarbij is iets al snel 'beter' dan de Horizon wat nu mediabox XL heet.
Eerst moeten klanten aanzien en ondergaan wat er voor een gedoe is met de Horizon en nu er een nieuwe box ligt moet je opeens weer razend enthousiast zijn? Ik dacht het niet..althans ik niet.
Zeker niet als je bedenkt in wat voor abo structuren zoiets gestopt wordt. Als mensen er razend enthousiast over worden en dat ervoor willen betalen moeten ze helemaal zelf weten maar dan wel in een markt waarbij je ook zelf keuze hebt. Dat lijkt wel zo te zijn maar ik zie het toch heel anders. Nee ik ben niet positief en zeer zeker kritisch.
 
Laatst bewerkt:

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.111
Jaja, lekker omdraaien... ben je goed in :)
Dat je ├╝berhaupt nog klant bent bij Ziggo... met zoveel gejank en gezeur had ik genoegen genomen met 10Mb/s ADSL via KPN.
Of ben ik dan weer niet kritisch genoeg? Doe geen moeite... retorische vraag.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
470
He he laat ik je zeggen dat ik met mijn kritiek zeer zeker ook keuzes gemaakt heb.
Jaren geleden al afscheid genomen van alles van Ziggo omdat ik wist waar op uit zou lopen iets wat helaas ook bevestigd wordt.
En ja ik heb een ADSL lijn...Enige keuze voor snel internet is Ziggo. KPN heeft ons hier ook in de steek gelaten. Let wel ik woon hier echt niet in een rand gebied of zo.
Ik blijf zeer kritisch tov van Ziggo zeer zeker met de komst van de NEXT omdat het nu allemaal weer goed zou zijn naar alles wat klanten al meegemaakt hebben dat vergeten ze voor het gemak even en dat ze denk ik ook meer moeten dokken.
Als zij hiervoor willen kiezen moeten ze zelf weten maar nogmaals het belangrijke hierin is in wat voor abo structuren dit gestopt wordt.
Noem mij maar kritisch maar mijn mening is weer dat sommige mensen hier dat juist te weinig hebben.

Sorry ik wil jullie feest voor de Next niet zomaar bederven maar ik vindt dat er genoeg gegronde redenen zijn om kritiek te uiten.
Nogmaals in vergelijking met de Horizon is alles wel beter en eerst liggen klagen maar veel zin heeft het niet gehad en nu moet de Next opeens alles weer goed maken...sorry hoor maar dan steek ik toch anders in elkaar. Dat is nog een kant van het verhaal maar nog belangrijker is in welke abo structuren zo,n next verstopt wordt.

Op het internet moet je oppassen dat je niet alleen medestanders vindt dat moet ik van mijn kant ook. Maar zoals je ziet ik deel het feestje zeer zeker niet.
 
Laatst bewerkt:

BigJohnG

Forum Gebruiker
Lid geworden
9 sep 2011
Berichten
46
Het is fijn om te lezen dat de menu's etc. veel sneller zijn. Verloopt het zappen - een belangrijk punt voor mij - ook veel sneller? De oude Pace-boxen zappen zeer snel, in tegenstelling tot de dramatische trage Mediabox XL. Biedt de Next hierin ook verbetering (en hoe verhoudt deze zich qua zapsnelheid tot de Pace)?
Ik heb alleen ervaring met de XL en nu zap je binnen een seconde naar de volgende zender.
 

Pietlut

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2017
Berichten
470
Tsja tov van de Horizon box is alles al veel sneller. Er zijn al zo lang boxen op de markt die Razend snel zijn ik heb er zelf eentje, waar uiteraard ook UHD zender mee zijn te bekijken en de mogelijkheden zijn legio. UHD kan je toch ook al kijken met een CI module in je tv of niet dan? Niet dat ik daar zelf voor zou kiezen maar toch om maar weer eens wat te noemen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.