• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Mediabox, horizonbox, bedienen zonder afstandbediening


victorhooftman

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 nov 2019
Berichten
5
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ik heb tijdelijk de oude horizonbox, die het slecht deed, om de oude opgenomen programma's nog af te zien. Ik heb hem tijdelijk op de TV boven aangesloten met een HDMI kabel. Alleen de afstandbedieing van de oude box is door de monteur geherprogrammeerd voor de nieuwe mediabox. Nu kan ik met de afstandsbedienings de boven aangeloten box niet bedienen. Ik kan niet naar DVR. Hoe los ik dit op?
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
7.119
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
via je mobiel bijv. dmv van de ziggo app
 
Topicstarter
Topicstarter
V

victorhooftman

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 nov 2019
Berichten
5
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ziggo app downloaden en dan wijst het zich vanzelf?
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
7.119
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
wel even je box toevoegen bij instellingen. Deze moet wel in je abonnement zitten anders kan het niet.
Normaliter hoor je bij elke box een ab te ontvangen.
 
Topicstarter
Topicstarter
V

victorhooftman

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 nov 2019
Berichten
5
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Is het ziigo go? Of Horizon Go? Een AB ontvangen? Is 'ab' een abonnement?
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
7.119
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
De ziggogo app.

En ab is afstandsbediening
 
Topicstarter
Topicstarter
V

victorhooftman

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 nov 2019
Berichten
5
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
IK heb geen nieuw abonnement. De monteur heeft van alles gedaan. Inclusief de oude box vervangen. Maar ik heb dus maar 1 afstandbediening. Ik ga Ziggo Go installeren en dan verder kijken. Ik kom vast nog wel een keer terug. Dank zover.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
7.119
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Let wel je moet een 2e abonnement hebben om de 2e box te kunnen zien in de app.

Wat wel kan is je ab weer koppelen met je oude box en de nieuwe dmv de app bedienen.

btw normaal wordt de box door de monteur omgeruild.

btw = by the way
 
Topicstarter
Topicstarter
V

victorhooftman

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 nov 2019
Berichten
5
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Ja. Maar dan zouden alle opgenomen series niet afgekeken weg geweest zijn.
Ik heb maar 1 abonnement. Die andere was analoog.
Dus afstandsbediening opnieuw instellen dan. Pfff Handleiding lezen.