Marketing-directeur UPC: hdtv is gehypt


dickvL

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jun 2006
Berichten
122
"De consument blijft de belemmerende factor. Hdtv is een vervolgstap. We moeten eerst digitale tv goed voor elkaar hebben." Hoe krijg je de onzin achter elkaar je strot uit. Het laatste en het eerste is volledig met elkaar in tegenspraak. Fijne marketeer. Zeker per ongeluk omhoog gevallen bij UPC.
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.423
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik wil geen belemmerende factor zijn. :'(
Ik zal dus geen HDTV mediabox bestellen. >:D
Ik zal de gewone mediabox ook maar terug sturen. >:D

Zo help je problemen uit de wereld. ;D
 

dvanhul

Forum Gebruiker
Lid geworden
3 feb 2005
Berichten
2.252
En hier lopen we weer tegen de monopoliepositie van de kabelboeren aan. 't Is dat we amper een andere keus hebben anders zou je naar aanleiding van die uitspraken massaal UPC verlaten, heeft die gast van de consument geen last meer en kunnen ze fijn samen kabelboertje spelen, of met z'n leuter, of, of, of, Ze hoeven zich in ieder geval dan niet meer druk te maken over de klant (alhoewel ze dat nu ook niet echt doen)
 

henkjan99

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 jan 2006
Berichten
941
Eindelijk een mooi verhaal van UPC! HDTV is gehypt! Dat had ik iedereen ook wel kunnen vertellen! Winkels vinden het geweldig, net als de fabrikanten! Maar wat blijft het mooist? JUIST! Een gewone, dikke beeldbuis! :) Niets kan de scherpte van dat beeld evenaren!

HDTV is ook iets dat consumenten niet willen. Slechts een klein select gezelschap kan zich een HD Ready TV veroorloven (ZONDER LENING!!!). Ik werk in een grote electronica keten en zie dat niemand zich 'zomaar' even een HD Ready tv kan veroorloven. Er wordt geleend... Dus tsja, dat laat zien dat de consument dergelijke televisies nog niet kan veroorloven.

Wat als je dit wel kan kopen? Dan heb je er eentje in huis! :) Wil je HDTV kijken, heb je weer een apart kastje nodig. Consumenten worden GEK van kastjes! Een internetmodem, router, digitale tv decoder en dan nu wéér een kastje! "En dat terwijl de televisie toch HD Ready is???" Hehe, dat is nou precies de truc die de producenten loslaten op 'het volk' dat er met open ogen intrapt!!!


NIET KOPEN DUS! En digitale tv? Nog in de kinderschoenen! Mooi dat die man van UPC over Kassa begint. Daar mogen ze wat mij betreft nog vaak in genoemd worden, zolang de 'normale' beeldbuis digitale tv nog lang niet werkt!
 
Topicstarter
Topicstarter
H

HDready

De consument de belemmerende factor? Zou UPC niet eens snel naar zichzelf moeten kijken?

UPC is de kabelaar die voor een afwijkende digitale norm heeft gekozen ten opzichte van de andere kabelaars. Een universele kabelbox werkt dus niet op het UPC netwerk. Terwijl je overal platte televisies ziet verschijnen met DVB-T ontvangers zie je ze zelden met DVB-C ontvangers ingebouwd zodat je geen aparte kastjes meer nodig hebt. Dit zou zeer drempelverlagend werken, maar het fabriceren van ingebouwde digitale kabeltuners in televisies in Nederland heeft geen zin, omdat UPC zonodig moest afwijken van de rest.

Volgens mhj is UPC door deze keuze zelf de grootste drempel in digitale kabeltelevisie.
 

Apple740

Quality Member
Lid geworden
6 sep 2005
Berichten
3.784
Eindelijk een mooi verhaal van UPC! HDTV is gehypt! Dat had ik iedereen ook wel kunnen vertellen! Winkels vinden het geweldig, net als de fabrikanten! Maar wat blijft het mooist? JUIST! Een gewone, dikke beeldbuis! Niets kan de scherpte van dat beeld evenaren!
De ouderwetse beeldbuis is goed in veel dingen, maar juist het punt "scherpte" is zijn zwakte. Vergelijk maar eens
een LCD computer monitor met een "ouderwetse" crt monitor. LCD wint op één punt en dat is scherpte (en convergentie is ook beter).
Verder heb jij vermoed ik nog nooit HD gezien op een goede plasma. Dan gaat dus echt de dikke buis het raam uit. :) (bij mij wel iig)