Losse stekker wifimodem

007jamesbond

Forum Gebruiker
Berichten
55
1616363756249.jpg

Ik heb eenprobleem met mijn kabelinternet. ik heb de coaxkabel gestript en de buitenkern om de binnenkern gerold en de binnenkern in het modem gestoken. ik vind dat het stekkertje nogal los om de kabel zit. voorheen kon ja de kabel vastschroeven met een beugel en de kern kon je vastzetten met een schoefje
 
Je hebt veel betere 4G/5G dichte F connectoren, als de F connector te los zit is dat een teken dat het waarschijnlijk niet de juiste is voor die coax kabel. Een klein stukje elektrische tape op de kabel plakken, uiteraard zorgen dat de geleidbare afscherming er overheen komt en dan de connector er op schroeven lost het probleem ook op.
 
Is dit zo'n connector die je als het ware op de kabel schroeft? Die vind ik ook lastig.
Kan zijn dat je coax kabel te dun is. Als je die niet makkelijk kunt vervangen (liefst door een kant-en-klare kabel), dan is dit een mooie connector:

Deze moet je erop drukken, als je het goed doet zit ie muurvast :)
 
het ging erom dat ik de coax-kabel zo uit het t-connector kon trekker [hij zit niet vast]. ik heb inmiddels al een gegoten snoer gevonden n.l
kabel.jpg
 
Zorg er wel voor dat dit gegoten snoer van goede kwaliteit is en het kabelkeur kenmerk heeft, anders krijg je juist storingen.
 
Terug
Bovenaan