• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Losse DVB-c ontvangers voor de (vrije) digitale kanalen van Ziggo (UPC).


jhofkes

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 okt 2012
Berichten
8
Hallo allemaal

Ik heb een SAB Titan-III Combo HD receiver met ingebouwd DVB-C. Alle free to air digitale kanalen ontvangt hij prima. Ik heb de CI+ module met kaart van UPC erin gedaan, maar ik krijg de gecodeerde kanalen niet vrij. De CI+ module werkt kennelijk niet?
Heeft iemand een idee (afgezien van omruilen voor een extra horizon box ;) ).
 
Topicstarter
Topicstarter
Johnny54

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
19.115
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Die Sab kan niet overweg met de CI+ module van UPC.
Zie: http://www.totaaltv.nl/tests/236/de-ideale-hybride-hd-ontvanger.html

Dat word zoeken naar een receiver die wel met de UPC CI+ module overweg kan. Zie bericht 1
Of inderdaad een UPC mediabox.
 

qwerc

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 feb 2008
Berichten
71
Mogelijk ten overvloede maar Ned 1,2 en 3 zijn in HD. De rest niet!
Wil je dat wel dan weer in combinatie met een CI-module
 

theRob

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 apr 2004
Berichten
42
Zag het ook. Op de tv boven had ik alle vrije zender, maar nu alleen 1,2,3 en een paar andere kanalen, de rest kan ik niet meer krijgen???

Nog 1,5 weken, dan ben ik over naar glas.
 

nspoor

Product Tester
Lid geworden
5 dec 2010
Berichten
810
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Met de Humax 5300 en de combi van favorieten heb ik op 1t/m3 uiteraard NPO1~3 HD en op 4~5 RTL4/RTL5 etc etc

Schijnbaar kan je daarmee de zenders dus wel op eigen volgorde zetten en toch free to cable kijken
 

C0re

Quality Member
Lid geworden
26 dec 2007
Berichten
4.812
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Re: Losse DVB-c ontvangers voor de (vrije) digitale kanalen van UPC.

Met de humax kan je de zenders inderdaad zelf indelen. Dus de FTC SD kanalen naar voren halen. Je maakt dan een favoriete zenderlijst aan waarbij je RTL4 SD op 4 zet etc. Dus als je dan op 4 drukt kom je op RTL4 SD.
 

nspoor

Product Tester
Lid geworden
5 dec 2010
Berichten
810
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Met de Humax IR-FOX-Z lukt dat helaas niet, met de 5300 gelukkig wel :-)


Heb ze allebei dus weet nu wel welke er niet meer gebruikt zal worden
 

C0re

Quality Member
Lid geworden
26 dec 2007
Berichten
4.812
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Die 5300 heb ik inderdaad :-)
 

casperd

Product Tester
Lid geworden
21 jun 2010
Berichten
1.857
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Op mijn Philips TV uit 2009 heb ik als backup de FTC kanalen geprogrameerd en in de goede volgorde gezet; tot
mijn verbazing is bij de nieuwe zender indeling niets veranderd! NPO 1-3 HD nog op 1-3 en RTL4 SD etc gewoon nog
steeds op kanaal 4 en verder. Dat had ik eigenlijk niet verwacht.
 

mf123_1

Forum Gebruiker
Lid geworden
8 mrt 2015
Berichten
102
casperd zei:
Op mijn Philips TV uit 2009 heb ik als backup de FTC kanalen geprogrameerd en in de goede volgorde gezet; tot
mijn verbazing is bij de nieuwe zender indeling niets veranderd! NPO 1-3 HD nog op 1-3 en RTL4 SD etc gewoon nog
steeds op kanaal 4 en verder. Dat had ik eigenlijk niet verwacht.
Handig, heb je wat gedoe minder :)