Koppelen afstandsbediening Samsung UE65NU8050 aan Mediabox Next

Ja om die bediening. Ik had hem 3 weken terug gekoppeld. Door pace aan te klikken en het nummer 7111 daarvoor staan nog enkele letters. Ineens werkt het niet meer. En moet ik alles via de Ziggo afstandbediening doen.
 
Hallo Karin, heb je de Samsung afstandsbediening al een keer gereset? Batterijen er uit gehaald en 20 seconden op de aan/uit knop gedrukt, de batterijen terug plaatsen en vervolgens opnieuw koppelen met de tv? ( Dit doe je door de toetsen pijltje terug en pijltje pauze tegelijkertijd in te drukken ) Misschien helpt dit.
Hoi, bedankt voor je berichtje, dat heb ik ook gedaan. Het koppelen door die 2 knoppen in te drukken gaat goed. Ik krijg melding voltooid met vinkje.
 
Ik kan bovenstaande afstandsbediening wel koppelen aan mijn Media Next van Ziggo. Alles werkt als je via "bron" kiest voor "Instellen universele afstandsbediening". Scan daarna op "nieuw apparaat" en als het goed is wordt jouw Ziggo gevonden. Mogelijk moet je nog even aangeven dat het om Ziggo gaat. Het enige dat bij mij niet werkt is dat als ik de TV uitdoe, de Media Next box nog aan blijft staan. Verder werkt alles. Druk ook eens wat langer op de toets van het kanaal wisselen (echt indrukken ipv kantelen).
 
Terug
Bovenaan