• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Kom niet in router na reset

Bruce the Boss

Forum Gebruiker
Lid geworden
23 jan 2004
Berichten
394
Hallo,

Ik heb een Netgear WPN824 V2 router.

Ik heb hem gereset maar nu kom ik er niet meer in >:(

Ik moet toch gewoon: admin en password in voeren, want dat wordt toch gereset????

Help, wie kan me helpen?
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.610
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ligt eraan wat voor reset je het gegeven.
Een korte reset is eigenlijk niets anders als opnieuw opstarten. Instellingen veranderen niet.

Een lange reset is een reset naar de fabrieksinstellingen en dan worden ook naam en wachtwoord teruggezet naar de fabrieksinstellingen.
 

Flow

Quality Member
Lid geworden
16 dec 2003
Berichten
3.126
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ja,bij de linksys is het ong. 10 seconden,maar ik doe voor de zekerheid 20.
Kijk wel ff of de default login idd het zelfde is als bij andere routers.Dit kan dus wel anders zijn.
Ik hoef alleen het wachtwoord te doen,bij anderen moet dan weer ook user login gedaan worden.
Ik vermoed dat jouw default wachtwoord dus afwijkt,want ik neem aan dat je het door jou ingestelde al geprobeerd hebt.
 
Topicstarter
Topicstarter
Bruce the Boss

Bruce the Boss

Forum Gebruiker
Lid geworden
23 jan 2004
Berichten
394
Probleem ..................

Ik heb de router geruime tijd gereset maar ik kom er niet meer in.

Als ik de computer rechtstreeks op de router aansluiting krijg ik de melding dat er geen of beperkte verbinding is.

En ik kom dus niet meer in de router.

Ik heb nu de computer rechtstreeks aan het chello modem hangen.

Hoe kan ik dit oplossen?
 

Flow

Quality Member
Lid geworden
16 dec 2003
Berichten
3.126
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dungeon zei:
Niet de knop maar het gaatje....

Jan :o
Er zit meestal aan de achterkant van router een gaatje waar het knopje in verscholen zit,dit moet je met een dun pennetje of omgebogen paperclip indrukken voor een harde reset.

Wat betreft je router aansluiten na terug zetten fabrieks waarde,sluit alleen je router op de pc aan.Laat je kabel die van het modem komt eruit.
Pc aanzetten en dan via je web browser naar de pagina van je router surfen.

Dit is omdat anders de router communiceerd met je upc modem,en dan kom je niet verder in internet explorer,de pagina blijft dan hangen,en daardoor kan je ook je router niet benaderen.
Dit is weer omdat je router een ipnummer van het modem wil hebben maar dit niet krijgt.

Dus upc modem niet aansluiten op je router of wat dan ook.Alleen je router met het kabeltje in 1 van de poorten naar je pc aansluiten.
Succes.
 
Topicstarter
Topicstarter
Bruce the Boss

Bruce the Boss

Forum Gebruiker
Lid geworden
23 jan 2004
Berichten
394
Yep, dat is allemaal gelukt.

En nu heb ik ook verbinding met de router maar ik kom er niet in.

Ik geef admin en password in maar het lukt niet.

Dat zijn toch de gegevens die je moet invoeren na een reset?
 
Topicstarter
Topicstarter
Bruce the Boss

Bruce the Boss

Forum Gebruiker
Lid geworden
23 jan 2004
Berichten
394
We komen steeds verder.

Ik zit nu in de router maar nu moet ik nog draadloos en dat wil dus ook weer niet lukken.

Hoe krijg ik het hele zaakje nu weer draadloos?