• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

ITV werkt niet meer


Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Inmiddels is de monteur geweest.
Probleem niet opgelost.
hij heeft de wijkkast vanaf het AOP, gemeten en in orde bevonden.
heeft alles gecontroleerd, zelfs nog een andere Humax geprobeerd..........
Terwijl de tv de zelfde storing vertoont.......
Ik heb hem verteld, dat 1 van buren, het zelfde probleem heeft.
Volgens de monteur, zegt dat niets........
Over 48 uur , moet ik kijken, of het weer werkt.
Er is een ticket aangemaakt.
volgens de monteur, kan het beide smartcard zijn.
Deze smartcards moeten volgens de monteur, in India, via mail , gecontroleerd worden.
wordt vervolgd.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Smartcard inmiddels getest , op ander adres.
Smartcard werkt prima.
Morgen Ziggo maar weer bellen.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hallo Bruce,
technische dienst een half uur aan de telef. gehad.
Wilde eerst een nieuwe Humax toesturen, omdat de 5200, al een oude decoder is.
Daar ging ik niet mee accoord.
Het kon nooit de decoder zijn, aangezien de LG tv, het zelfde probleem heeft.
Er wordt nu een nieuwe splitter, een Braun POA, toegestuurd.
Volgende week woensdag, neemt Ziggo contact met me op.
ik noemde de frequenties op , die jij me gezegd had.
Volgens de man aan de telefoon, zijn die frequenties, al lang niet meer in gebruik .
Ik hou je op de hoogte.
vrgr. Jan.
P.s ik denk dat de splitter niet de oplossing is, aangezien er inmiddels twee buren zijn, die min of meer, de zelfde problemen hebben.
 

bruce.

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 apr 2009
Berichten
104
Jan de monteur die bij mijn was heeft het bedrijf gebeld die over de buiten kasten gaat die zei wel degelijk deze frequenties heb zelf meegekeken kwam erg zwak binnen in het rood op zijn meetapparatuur wel wat signaal maar erg zwak. Ik hoor wel hoe het afloopt bij je.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Bedankt voor je reactie, Bruce,
Er is geen touw meer aan vast te knopen, met zulke verschillende cijfers.
gr. Jan
 
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
1 uur geleden, VOD weer geprobeerd , werkt weer normaal, zonder iets veranderd te hebben.
Ook bij mijn buurman, werkt de VOD weer.
Blijkbaar heeft Ziggo wat in de wijkkast gedaan, of in het kopstation, in Sassenheim.
 

bruce.

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 apr 2009
Berichten
104
Jan hier werkt het ook weer wat het is geweest weet ik niet kopstation Sassenheim denk het niet bij een kennis in een anderewijk dan mijn werkte het wel .Hopen dat het blijft werken .mvg
 

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
724
Gebied
fZiggo
Wijken worden apart segmenteerd op vod frequenties. Dus sommigen kunnen uitvallen terwijl andere woonwijken achter dezelfde hubs/lc's wel netjes weken.