• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

ITV werkt niet meer


bruce.

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 apr 2009
Berichten
104
Beste Jan vd B,
Ik heb exact hetzelfde met de humax 5200 monteur is inmiddels geweest.
Heeft gemeten in de verdeelkast buiten er komt geen vod signaal binnen.
Het beste is even de monteur te laten meten .
Het is bij mij nog niet opgelost de storing moet nog gemaakt worden.
mvg.
Bruce
 
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Beste Bruce
Bedankt voor de reactie.
ik heb de storing inderdaad op de Humax en ook op mijn LG TV , maar dat is te begrijpen.
Ziggo stuurt nog geen monteur.
ze sturen eerst nog een UMU 1006 op, om te proberen.
prettige zondag verder.
ik zal verslag geven , van het vervolg.
 

bruce.

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 apr 2009
Berichten
104
beste Jan,
die UMU1006 is het niet weet ik wel zeker als je het binnen heb hoor ik het wel.
mvg Bruce
 

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
724
Gebied
fZiggo
Jan, ziggo kan geen UMU meer opsturen die zijn niet meer op voorraad en uitgefaseerd. ( mogelijk sturen ze een Braun-POA naar je toe)
als je dit vandaag zelf nog wilt oplossen raad ik je het volgende aan:
alleen de Humax resetten naar fabrieksinstellingen, opnieuw de wifi/netwerk instellen juiste frequentie en NIT invoeren voor je woonplaats.
daarna testen. ( je humax krijgt dan een "serving area" en een "IP" nummer. 169.xxxxxxxxx is niet juist..)
werkt dit niet? dan is er zekers iets met de VOD frequenties aan de hand. dit kan buiten liggen.

en ik heb het beste met je voor. !

groeten,

berrie.
 

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
724
Gebied
fZiggo
ik zie dat zowel Bruce als Jan uit leiden komt. dus met alle waarschijnlijkheid hebben jullie beiden de VOD frequenties niet aanwezig.
kan iets algemeens zijn uit de ziggo centrale....
 
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Beste Berrie,
Bedankt voor de prettige reactie.
ik wil dat best proberen, maar heeft het zin, als ik op de Hirschmann versterker zie, dat het ledje, wat aan moet geven, dat er een VOD signaal binnenkomt niet brandt.
Het ledje zou moeten knipperen, of continu branden, als er een VOD signaal binnenkomt. Althans volgens de handleiding.
Behalve de Humax, doet ook op de Lg TV, de video onbemand het niet.
terwijl het zeker al 2 jaar onberispelijk heeft gewerkt.
zou je de moeite willen nemen, nog even te laten weten, of het toch zinvol is, om met de Humax te expirimenteren?
Alvast bedankt.
Alleen, dat ga ik vandaag niet meer proberen.
goed weer, voor een leuke pot voetbal.
Nogmaals bedankt voor de genomen moeite.
gr. Jan.
 

bruce.

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 apr 2009
Berichten
104
Jan ik heb je een privé bericht gestuurd mvg Bruce
 
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Vervolg ITV storing.
ik ben bij een van mijn buren langs gegaan waarvan ik weet, dat hij een smart tv heeft.
En ja hoor, de zelfde storing.
Ziggo gebeld, monteur komt morgen , tussen 12 en 18.00 uur.
wrdt vervolgd
 

bruce.

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 apr 2009
Berichten
104
Laat de monteur maar gelijk op de AOP meten en op de verdeelkasten buiten en als het goed is is de frequentie 428 MHz en 416 MHz voor de vod. mvg Bruce
 
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Bedankt voor de tip.
Ziggo zei zelf al, dat er naar de wijkkast gekeken moest worden.
ik hou je op de hoogte.
gr. Jan