• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

ITV werkt niet meer


JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Beste Forumleden,
Sinds enige tijd, kan ik geen programma terug kijken, of een film kijken.
Als ik op de rode knop druk, krijg ik de melding, bezig met laden.
Het scherm wordt daarna zwart.
Ik krijg dan weer het normale tv beeld, met in het midden ITV540 tijdelijk niet beschikbaar.
Ik heb een LG TV met CI module en op de tv aangesloten ,een Humax 5200.
Ook de Humax vertoont het zelfde probleem.
Bekabeling is Hirschmann Koka 799.
De signaalversterker is een Hirschmann Multimedia, Ziggo goedgekeurd.
Er is niets aan het systeem veranderd en het heeft al jaren probleemloos gewerkt.
Wie weet de oplossing?
Er is op mijn postcode, geen Ziggo storing.
Alvast bedankt voor eventuele reactie
 

arjan66

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jul 2015
Berichten
22
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Waarschijnlijk heb je geen verbinding met internet. Dus zowel op de humax als op de tv. Je kunt dat controleren in de instellingen op de humax en op de tv.

Je eens kunnen proberen om je modem of router opnieuw op te starten. (Bij mij helpt het ook wel eens om de TV even van de stroom af te halen en daarna weer opnieuw aan te sluiten en in te schakelen.)
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Bedankt voor de snelle reactie.
You Tube werkt gewoon, dus dan heb ik toch een internet verbinding?
ik heb de tv, de Humax en het modem ,spanningsloos gemaakt en opnieuw opgestart.
ook dit gaf geen enkel resultaat.
de webbrowser op de tv, werkt prima.
 
Laatst bewerkt:
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Bedankt voor de reactie.
ik heb alles gelezen, maar ik ben niets tegen gekomen, waar ik wat aan heb.
misschien is het inderdaad de versterker.
zou het nog zinvol zijn, om een andere uitgang op de versterker te proberen?
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
633
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Proberen kan geen kwaad natuurlijk. Mocht het niet helpen dan zou ik het eens direct op het AOP zonder versterker en zonder splitter proberen.
 
Topicstarter
Topicstarter
J

JanvdB

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 okt 2008
Berichten
520
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik heb inmiddels de versterker omgewisseld, voor ook een retour geschikte Hirschmann versterker.
Helaas geen resultaat.
Er zit op de AOP , een door Ziggo gemonteerd, vierkant kastje.
voorzien van 3 aansluitingen.
1 ingang, 1 voor radio/tv en 1 voor radio.
misschien is daarin iets mis?
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
6.729
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Probeer eens zonder die splitter en versterker.
 

arjan66

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 jul 2015
Berichten
22
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Interactieve tv via ci+ module en humax in fziggo gebied heeft een internetverbinding nodig. Dus zowel de tv als het internet modem dienen aangesloten te zijn. Een splitter heb je dus altijd nodig. Retoursignaal via de coax is niet van belang.