• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

ITV-002 Foutmelding & Oplossing


willemsj

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 mei 2008
Berichten
1.199
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
Mogelijk heb ik nog iets gevonden, als ik mijn TV reset dan kan ik geen Nederland als Land kiezen maar alleen tussen: Oostenrijk, Duitsland of Zwitserland kiezen. Vervolgens kan ik bij sommige UPC als operator kiezen of 'ander' ik kan geen Ziggo kiezen.

De tv gekocht via internet ?? Het is waarschijnlijk geen Nederlands toestel zodat het twijfelachtig is of alles helemaal vloeiend gaat werken.

Er zijn wel manieren om dit om te zetten naar Nederland of Benelux (of zoiets) maar daarvoor moet je een speciale afstandsbediening hebben (vrees ik).
 

TVgebruiker64

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mrt 2019
Berichten
13
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
De tv gekocht via internet ?? Het is waarschijnlijk geen Nederlands toestel zodat het twijfelachtig is of alles helemaal vloeiend gaat werken.

Er zijn wel manieren om dit om te zetten naar Nederland of Benelux (of zoiets) maar daarvoor moet je een speciale afstandsbediening hebben (vrees ik).

Hi Willem,

Bedankt voor je reactie! Wat voor soort speciale afstandsbediening zou ik hiervoor moeten hebben?
 

TVgebruiker64

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mrt 2019
Berichten
13
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?

willemsj

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 mei 2008
Berichten
1.199
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
Fijn dat het werkt. Die speciale afstandsbediening heb ik trouwens gehad. Alhoewel ik het hele huis op de kop heb gezet kan ik hem nergens meer vinden.
 

Lisa1964

Forum Gebruiker
Lid geworden
7 nov 2020
Berichten
3
Hi,

Maandenlang heb ik “de rode knop” niet kunnen gebruiken op mijn TV (Sony Bravia met CI module).
Ik kreeg telkens de ITV-002 error.

Omdat het Internet incl. dit forum geen soelaas boden, op wat goed bedoelde adviezen na, heb ik lang zelf moeten zoeken.

Uiteindelijk was de oplossing even makkelijk alsook logisch: vanwege het “SD voor HD zenders” issue, had ik een alternatieve Netwerk ID ingesteld (anders dan de standaard 5555).
En alhoewel de TV het hier prima mee deed, sloopte dat dus wel mijn Interactieve TV.

Na het terugzetten van de Netwerk ID doet ook Interactieve TV het weer prima.

Om anderen in de toekomst onnodig zoeken te besparen, wilde ik dit graag even delen
Ook wij krijgen nu al een week lang ITV 002 foutmelding.
We hebben jarenlang op deze televisie gewoon HD+interactief kunnen kijken, maar nu dus niet meer.
We hebben echt ALLE op de website beschreven stappen doorlopen, ook het wijzigen van 55555 naar 4..... heeft niet geholpen.
Iemand hier nog een andere suggestie?
 

freeewillie

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 jan 2006
Berichten
2.907
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@Lisa1964




 
Laatst bewerkt door een moderator:

Vergelijkbare onderwerpen

Reacties
0
Weergaven
4K
Reacties
4
Weergaven
948
Reacties
1
Weergaven
1K