• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

ITV-002 Foutmelding & Oplossing


ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
707
Gebied
fZiggo
zijn die zenders "zwart"of worden de kanaal nummers overgeslagen? dus 1,2,3...........23 ofzo? geen 1,2,3,4,5,6,etc...
 

TVgebruiker64

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mrt 2019
Berichten
13
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Ik krijg gewoon alle zenders (1,2,3,4,5, etc.) alleen dan niet in HD. Zie de bijgevoegde afbeelding met mijn Netwerk ID instellingen...
 

Bijlagen

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
707
Gebied
fZiggo
voordat je op scannen drukt, klik je wel "opslaan" aan?

het staat zekers allemaal goed.
 

TVgebruiker64

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mrt 2019
Berichten
13
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Klopt, ik druk gewoon op opslaan. Met Netwerk-ID "43187" krijg ik wel HD zenders maar dan werkt de interactieve TV dus niet.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
595
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
En nu 43187 veranderen in 5555 en dan opslaan. Dus zonder opnieuw te scannen volgens mij. Zo begrijp ik de startpost althans.
 

TVgebruiker64

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mrt 2019
Berichten
13
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Zojuist geprobeerd, alleen als ik 5555 invoer en dan op opslaan druk en vervolgens terug ga naar het menu wordt de netwerk-id niet opgeslagen. Met andere woorden ik moet dus blijkbaar op scannen drukken om de netwerk-id echt op te slaan...
 

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
707
Gebied
fZiggo
mijn truukendoos is leeg. heb je nog een losse decoder in huis om te testen met dezelfde instellingen of dat wel juist gaat?
gaat dat wel goed, ligt het aan de TV,
gaat het niet goed, dan zal ziggo een setting verkeerd hebben staan.

( met default bedoelde ik wel tv naar fabrieksstand zetten.)
 

TVgebruiker64

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mrt 2019
Berichten
13
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Bedankt voor je hulp!:) Ik heb hiervoor een Humax decoder gehad en hier werkte de HD zenders wel... Ik laat binnenkort wel een Ziggo monteur langskomen, mogelijk staat er iets fout bij Ziggo zelf inderdaad.
 

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
707
Gebied
fZiggo
mooi laat nog even weten nadien.!

laatste vraag: je software van je tv is up2date? smartsoftware en systeemsoftware?
 

TVgebruiker64

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mrt 2019
Berichten
13
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
( met default bedoelde ik wel tv naar fabrieksstand zetten.)
Mogelijk heb ik nog iets gevonden, als ik mijn TV reset dan kan ik geen Nederland als Land kiezen maar alleen tussen: Oostenrijk, Duitsland of Zwitserland kiezen. Vervolgens kan ik bij sommige UPC als operator kiezen of 'ander' ik kan geen Ziggo kiezen.

Welk land zou je adviseren om te selecteren en kan ik beter UPC of ander kiezen? Bij Duitsland kan ik geen operator kiezen trouwens.

PS. Ik heb de nieuwste software op mijn Samsung TV geïnstalleerd.