Internetradio hapert veel

Probeer het eens.

Je kabels nalopen of deze er even opnieuw in doen.
Anders je ontvanger naar de de fabrieksinstellingen zetten.
 
Ik gebruik internetradio op de pc en op mijn Bose soundsysteem, beide via een kabel aangesloten en zonder problemen. Op de Bose loopt het signaal via de dienst Tunein en soms met een vertraging t.o.z. van het geluid op de pc. Het soms onderbreken van het signaal zal waarschijnlijk aan de wifi liggen, doordat diverse apparaten hiervan gebruik maken is het soms vechten om voorrang waardoor er onderbrekingen kunnen ontstaan.
 
Heb je al een update uitgevoerd op je Hartman Kardon?
en heb je ook al eens op de 5 gHz band geprobeerd?
 
Echt bagger. Zowel op pc, laptop, ipad, HK citation die gebruik maakt van tunein. Op alle apparaten hapert de radio. Ziggo netwerk gechecked, is prima en snel. Taak beheer op windows pc gechecked, geen bijzonderheden. Extensies in chrome uitgezet...niets helpt. Ligt het dan aan ziggo, de router van hen of aan degene die de radio beschikbaar stelt? Het is stilstaan en hollen met verschillende zenders. Wellicht dat er een protocolletje geminimaliseerd doorgelaten wordt door de kabelexploitant... jammer dit. Zeker nu met het thuiswerken
 
Ik gebruik de Tune-in app die op mijn Onkyo mediacenter staat en ervaar geen enkel probleem. Ook de app op de Samsung Tab en de Huawei mob. doen het prima, no problemo!
 
Bij mij werkt Tuninin op de Onkyo ook prima, maar op mijn telefoon minder, daar gebruik ik "Internet Radio Audio Stream Player", een klein licht appje.
 
Terug
Bovenaan