Internet problemen, wifi springt aan/uit.


Mirag3

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2020
Berichten
10
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Sinds twee weken is mijn internetverbinding erg onstabiel zowel op kabel als via wifi, mijn bekabelt internet is ietsjes stabieler maar online gamen is gewoon niet meer te doen, youtuben, streamen etc is nog wel te doen omdat ie wel weer verder buffert.

Heb al contact gehad met ziggo via de chat die zei dat er een hoge packet loss was en die raadde aan een monteur langs te sturen maar zei ook al waarschijnlijk gaat m dat niet worden ivm corona.
Telefonisch contact gehad en inderdaad er kan geen monteur langs komen.

Nou zou ik even inloggen op de modem om te kijken of ik daar iets wijzer uit kon worden "fout wachtwoord" affijn ik dacht wachtwoord vergeten dus modem reset (2x) en standaard wachtwoord "fout wachtwoord" dus nogmaals in de chat gedoken alleen deze meneer was vrij kort "uw modem lijkt prima en ik kan u niet helpen want ik kan geen monteur langs sturen"

Mijn tv/internet komt binnen in de woonkamer vanaf daar via een splitter naar de tv en naar de Ziggo box (smalle witte) modem. kabels zijn allemaal gecheckt zit niks los splitter zit er ook goed in internetkabels zijn S/FTP CAT7 met een maximale lengte van 6m.
 

totaal

Product Tester
Lid geworden
20 mei 2011
Berichten
3.974
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Modem wel goed gereset? Anders zou het standaard wachtwoord gewoon moeten werken.
 
Topicstarter
Topicstarter
M

Mirag3

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2020
Berichten
10
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Modem wel goed gereset? Anders zou het standaard wachtwoord gewoon moeten werken.
Ik heb t knopje ingedrukt gehouden totdat t lichtje uitgaat de modem start daarna opnieuw op.
 

totaal

Product Tester
Lid geworden
20 mei 2011
Berichten
3.974
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Het wachtwoord is hoofdletter gevoelig. Misschien dat?
Ik geef maar een idee
 
Topicstarter
Topicstarter
M

Mirag3

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2020
Berichten
10
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?

Knurk

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 aug 2011
Berichten
821
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hoe doet het internet het als je het direct aansluit op het AOP? Dus zonder splitter ertussen.
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.440
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Een gewone reset is kort het resetknopje aan de achterkant van de modem indrukken. Beter werkt om de modem m.b.v. de schakelaar aan de achterkant ± 15 seconden uit te zetten en dan weer aan.

Een reset naar de fabrieksinstellingen doe je door de resetknop ± 15 seconden in te drukken.
 
Topicstarter
Topicstarter
M

Mirag3

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2020
Berichten
10
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
Een gewone reset is kort het resetknopje aan de achterkant van de modem indrukken. Beter werkt om de modem m.b.v. de schakelaar aan de achterkant ± 15 seconden uit te zetten en dan weer aan.

Een reset naar de fabrieksinstellingen doe je door de resetknop ± 15 seconden in te drukken.
vreemd dat t niet zo op de ziggo website stond, maar bedankt voor je reactie kan nu weer inloggen op de modem.
 
Topicstarter
Topicstarter
M

Mirag3

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2020
Berichten
10
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
?
kan iemand mij vertellen wat hier loos is?
 

Bijlagen

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.440
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
T3 meldingen zijn er bij alle Connect boxen.

Het kan heel goed zijn dat je verbinding na een goede reset van de modem weer lang goed werkt.
Zo gaat het bij mij en veel andere mensen.