• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Internet door Ziggo geblokkeerd

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.881
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Het heeft niks met het IP adres te maken maar je internet aansluiting wordt gewoon geblokkeerd dus wat dynabite zegt klopt niet. Ze moeten echt in het modem de internet aansluiting vrij geven, een ander IP adres gaat geen verschil maken.

Ik heb ook al eerder opgemerkt dat ze dit anders moeten aanpakken, dat ze je aansluiting blokkeren is goed maar laat ze dan meteen een melding in je browser geven dat de aansluiting geblokkeerd is om welke reden en welke acties je moet ondernemen, want nu is het telkens gokken tot men gaat bellen.

En uiteraard is het belangrijk dat je alle apparaten die thuis op internet zitten doorlicht, alleen een virusscanner laten zoeken is vaak niet genoeg! Het is beter om de computers geheel opnieuw in te richten want als je computer of apparaat eenmaal overgenomen is geweest kunnen ze van alles hebben aangepast. Jij denkt de malware verwijderd te hebben, maar elders zit nog een achterdeurtje. Zo'n apparaat is niet veilig tot die helemaal opnieuw is ingericht en je gebruikte wachtwoorden moet je ook veranderen want die kunnen ook gestolen zijn. Dus komt echt wat meer bij komen...