ikoon ziggo mail op bureaublad

marcel

Forum Gebruiker
Berichten
11
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ik heb zojuist Ziggo mail op mijn laptop geinstalleerd maar nu wil ik graag een ikoon op mijn bureaublad maken. Hoe moet ik dat doen? Op mijn pc is dat automatisch gebeurd en daar staat het ikoon onderaan in de taakbalk (ook goed).
 
Ik weet niet hoe het heet, maar ik heb mail van Ziggo, met als toevoeging achter @: quicknet.nl
Heb je daar wat baan?
 
Heb je windows 10? Bij windows 10 moet je in het menu naar het mailprogramma gaan en dan rechtsklikken en dan kan je "aan taakbalk vastmaken" kiezen.
 
Zoals jij beschrijft gaat alles via Windows Mail en dat wil ik niet. Ik heb niets met Windows Mail. Waarom is het op mijn pc ooit wel gelukt?
Daarop heb ik op het bureaublad "gewoon" een ikoon waarop ik kan klikken zodat ik direct in "Ziggo Mail Postvak IN" kom.
 
Je zal Ziggo Webmail wel bedoelen en je had die als app geïnstalleerd begrijp ik.

Je moet gewoon hetzelfde doen als op je pc. Ga naar https://www.ziggo.nl/mail , log in en ga naar postvak in en kijk dan in je browser bij het menu rechtsboven naar apps en kies dan "deze site als app installeren" Dan ga je in windows naar start -->alle apps en zoekt de nieuwe app "Ziggo Mail Postvak In" . Deze rechtsklik je en kiest "aan taakbalk vastmaken".
 
Laatst bewerkt:
Bedoel je misschien webmail? Volgens mij is er wat dit betreft geen verschil in een laptop en een PC. Het is heel eenvoudig, klik met de rechter muistoets op een leeg gedeelte van het bureaublad en kies Nieuw > Snelkoppeling. Je wordt vervolgens gevraagd naar een locatie op je computer of naar een internetadres. Vul daar in https://mail.ziggo.nl
Daarna vul je je inloggegevens in, geef hem een willekeurige passende naam en klaar. Desgewenst kun je met wat bladeren een ander pictogram voor zoeken.

Je hebt dan een snelkoppeling op je bureaublad, je weet vast wel dat je die gewoon naar de gewenste plaats op de taakbalk kan slepen.

PS:
Ik verzuimde voor het verzenden van dit bericht of intussen al een soortgelijk antwoord was :)
 
Laatst bewerkt:
Eigenlijk heel simpel dus, maar je moet het maar weten. Het is gelukt. Hartelijk dank voor de geboden hulp.
 
Terug
Bovenaan