• Welkom op het Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door klanten van Ziggo
    Registreer je direct en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies.

ikoon ziggo mail op bureaublad


Vraag

marcel

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 jun 2005
Berichten
11
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Ik heb zojuist Ziggo mail op mijn laptop geinstalleerd maar nu wil ik graag een ikoon op mijn bureaublad maken. Hoe moet ik dat doen? Op mijn pc is dat automatisch gebeurd en daar staat het ikoon onderaan in de taakbalk (ook goed).
 
Oplossing
Bedoel je misschien webmail? Volgens mij is er wat dit betreft geen verschil in een laptop en een PC. Het is heel eenvoudig, klik met de rechter muistoets op een leeg gedeelte van het bureaublad en kies Nieuw > Snelkoppeling. Je wordt vervolgens gevraagd naar een locatie op je computer of naar een internetadres. Vul daar in https://mail.ziggo.nl
Daarna vul je je inloggegevens in, geef hem een willekeurige passende naam en klaar. Desgewenst kun je met wat bladeren een ander pictogram voor zoeken.

Je hebt dan een snelkoppeling op je bureaublad, je weet vast wel dat je die gewoon naar de gewenste plaats op de taakbalk kan slepen.

PS:
Ik verzuimde voor het verzenden van dit bericht of intussen al een soortgelijk antwoord...

zoekende

Forum Gebruiker
Lid geworden
11 jun 2013
Berichten
2
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Het bovenstaande is ook voor mij van toepassing. Ik doe wat Dynabite aangeeft. Gaat goed totdat ik de webmail sluit. Wanneer ik dan via de snelkoppeling weer naar de mail wil, kom ik in inlogscherm. Moet dan opnieuw mailadres en ww invullen. Dat wilde ik juist niet. Ik zou in 1 keer naar Inbox willen.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
1.415
Internet
  1. Ziggo
Digitale Televisie
  1. Ziggo
Hier werkt het gewoon hoor (firefox). Verwijder alle cookies van Ziggo eens. Ga dan naar webmail en vink eerst "ingelogd blijven" aan en ga na het inloggen naar postvak in. De url die je nu ziet in de browser gebruik in je snelkoppeling.

PS, Misshien moet je geschiedenis ook eerst verwijderen.
 
Laatst bewerkt: