• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Ik betaal er anders graag voor, reclamevrije npo1 en npo2.

retep_

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 nov 2009
Berichten
697
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
Er hoeft eigenlijk geen kanaal te verdwijnen, alleen moet de organisatie anders, stop met die omroep clubjes! Stop met allerlei onzin activiteiten die niet hun taak zijn (bijv. funx) Duw 80% van de management laag er direct uit, geen belachelijk dure presentatoren meer en geef die graaier Shula ammehoela de zak. Verder moet NPO3 in regiovensters komen dus de regionale zender is dan ook meteen samengevoegd. En dan regels maken om onafhankelijke journalistiek te waarborgen (zodat je meer hoort dan 1 kant van het verhaal) want wat er nu gebeurt kan echt niet!

Daarnaast wettelijk eisen dat NPO thema kanalen standaard in HD worden uitgezonden en 30% nieuwe producties moeten brengen, niet alleen herhalingen anders geen thema kanalen. En wat mij betreft mag de STER best blijven liefst met Loeki. Geen extreem dure sportcontracten want het is onzin dat het publiek daar aan mee moet betalen.

Met deze maatregelen alleen al kun je de kosten voor de NPO zo halveren. En geef die mensen die de techniek doen en daadwerkelijk de programma maken, monteren etc. een fatsoenlijk loon want nu verdwijnt een groot deel van het geld in de zakken van mensen die eigenlijk overbodig zijn. (management lagen)
hmm er hoeft geen kanaal vanaf maar dus wel funx en de regionale (tv). kanalen...de regionale mogen best blijven met hun eigen kanaal,

wat betreft de thema kanalen is die 30 % misschien wel een goed idee maar dan de thema kanalen ook must carry maken, HD hoeft van mij niet (maar dat ook niet een SD versie in het standaard pakket en betalen voor de HD versie)
 

OnlineGamer

Forum Gebruiker
Lid geworden
18 jan 2017
Berichten
590
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
@OnlineGamer Er zijn maar weinig TV bazen die daaraan kunnen voldoen, vooral omdat alleen Talpa TV (SBS) met een NL uitzendvergunning uitzend.
Ook zullen commerciele zenders niet bieden op wedstrijden van Oranje omdat de kosten die je ervoor neerlegt niet eens voor 50% worden terugverdient.
Zo heeft de NPO laatst rond de 1 miljoen betaald, en uitgerekend is dat zij er wie weet max 4 ton van terugzien.
Ook hoef je de NPO niet volledig op te heffen... zie je al voor je? Boer zoekt vrouw met een coca-cola jurk... wie is de mol in shell vorm...
Het systeem moet gewoon anders... zo hebben wij bij de NPO 13 overbodige lokale omroepen met ieder een overbetaalde directeur zitten.
Schaf NPO3 af.. NPO2 wordt een lokale noodzender en NPO1 landelijke noodzender.

Talpa heeft er niks mee te maken, zolang die andere EU zenders volledig op alleen Nederland gerichte kanalen maken, hoeven ze niet Nederlands te zijn om Oranje sport uit te zenden of subsidie en belasting voordeel te krijgen. Voordeel is ook nog er kan dan gewoon zoals het hoort reclame tijdens sport. Dus NPO kan afgeschaft worden.