• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Humax iRHD-5300C Humax IRHD 5300c


Jos d B

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 jan 2021
Berichten
1
Goedendag, Het komt regelmatig voor dat na een paar dagen dat de afstandsbediening niet meer reageert op Humax 5300c. Het enige wat je dan kunt doen is de stekker uithalen en opnieuw opstarten, en dan werkt alles weer. Ik heb alle vragen en antwoorden van dit forum reeds gelezen, maar een goede oplossing zat er voor mij nog niet tussen. Ik vind het niet zo anno NU dat je dit nog zo moet doen. Een jaar geleden moest er Ziggo monteur hier zijn en heb hem toen dit verteld, hij wist het niet. En vertelde dat ik misschien wel te oude tv had en de communicatie niet goed werkte, vond dat eigenlijk een kul verhaal. Nu heb ik een 2021 smart tv en nog steeds het zelfde humax probleem. Kan iemand zich hier in herkennen en er een oplossing voor vinden ? Ik hoor graag van u. Groet Jos
 

tichel

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 mrt 2010
Berichten
1.592
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Heb je dit topic gezien?

En gebruik je een externe harde schijf?
 

Briolet

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 aug 2012
Berichten
3.583
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
In dat topic staat geen oplossing en ook geen relatie met een externe schijf. Verder gaat het daar mis bij een poging de humax aan te zetten.

Ik herken het probleem van mijn 5200c. Gelukkig gebeurt het hier slechts 1x per jaar. Het beeld blijft staan en de humax reageert plots niet meer op de afstandbediening. Bij mij helpt dan alleen de aan-uit schakelaar op de achterkant. (Een stekker zal het zelfde effect hebben). Hier lijkt het een soort software crash.