• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Humax iRHD-5300C HUMAX 5300 bevriest

Ondersteuning Humax

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 mei 2021
Berichten
49
Dat is natuurlijk altijd mooi te zien. Er word ook naar gestreefd goede apparaten op de markt te zetten. Toch komt het tuner issue nog weleens langs helaas. Dat zie je op het Internet ook wel terug. In de hier aanwezige 5400c is tuner 2 ook vervangen, net als de daarin aanwezige harde schijf. Er staat hier ook nog een 5200c van iemand waarbij die tuner eruit ligt. Deze toont zeer hoge BER waarden en een teruglopende kwaliteit, bij een uitstekende sterkte. Je weet dus waarop te letten als je het issue ooit mocht tegenkomen, want we natuurlijk niet hopen. Vaak begint dat op een laag niveau bij wat verschillende zenders, of beter, frequenties, waarna je na enige tijd die zenders niet meer kan bekijken door de beeldfouten die worden gezien. Maar doorgaans is het dan best zinvol een reparatie te laten uitvoeren. Kost meestal tussen de 5- en 60 euro.

Maar dank ook voor je uitleg over het oranje logo ;-) Ik dacht even aan de melding "Ziggo on demand" maar dat is later gekomen.

Veel plezier van je Humax!
 

Ondersteuning Humax

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 mei 2021
Berichten
49
Nog even wat de applicaties betreft welke eerder zijn genoemd: Hier ging het enige tijd om applicaties die werden aangeboden via Tv portal. Daar heeft/hebben we als Humax geen invloed op. Er verdwijnen ook vaak zenders bij bv. programma's gemist. Maar dit is dus wat er in het verleden even heeft gespeeld. Op de Humax zelf is het nooit mogelijk geweest apps te plaatsen.

Ik ga ervan uit dat duidelijkheid brengt in deze situatie.

Ondersteuning Humax/Quantis electronics.