• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Humax iHDR-5200 Humax 5200 FTP directorie List reageert niet

BenAtZif

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 jan 2012
Berichten
9
Hoi allemaal, Mijn Humax is via ethernet op het Ziggo modem aangesloten. De rest van mijn apparatuur werkt via wifi. Via FTP (Core FTP of Filezilla) heb ik altijd de opnames op de Humax kunnen overzetten naar de (Windows-10) PC's. Na een half jaar weg geweest te zijn, en een Humax update wil dit niet meer opstarten. De server, FTPHumax en 0000 worden geaccepteerd maar het dan volgende LIST niet. Een timeout is het resultaat. Ik heb op de PC de W10- en AVG Inetbescherming uitgezet. De Ziggo firewall heb ik op afscherming nagekeken maar ook daar staat niets afgeschermd. Ik gebruik op de Humax een vast IP adres. Dit levert hetzelfde effect op: Timeout. In de Ziggo-modem info staat de Humax met correct IP en MAC als 'Ethernet gekoppeld' vermeld.
Ik heb zelfs de Humax naar fabrieksstandaard instellingen gereset. Helpt ook niet.
Wie weet iets van deze situatie?
 
Topicstarter
Topicstarter
B

BenAtZif

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 jan 2012
Berichten
9
Youriy,, yep ik gebruikte de goede ftp. TheGrouch, de FTPserver was actief en na de reset opnieuw ingesteld. Blijkt ook uit het feit dat de login geaccepteerd is.
Iemand nog andere ideeen? Tnx!!
 
Topicstarter
Topicstarter
B

BenAtZif

Forum Gebruiker
Lid geworden
19 jan 2012
Berichten
9
All, bedankt voor het meedenken. Mijn 2e PC deed het wel. Netwerk OK dus, behalve van de weigerende PC. Die bleek op 'Openbaar' te staan ipv op 'Prive'. Opgelost!