• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Horizonbox kapot?


Mavaros

Product Tester
Lid geworden
24 dec 2004
Berichten
278
Hallo,

Mijn horizonbox deed al een paar dagen vreemd. Vastlopers, geen geluid, dat soort zaken.

Nu is het helemaal mis. Het duurt ruim 8 minuten om op te starten en na drie keer zappen loopt alles in de soep. Het ding loopt helemaal vast.

Ik heb alles al wel geprobeerd, maar niks helpt. Mijn box blijft onwerkbaar en is volgens mij kapot.

Moet ik met Ziggo contact opnemen voor een nieuwe?
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.311
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ja, gewoon even bellen....
 

Johnny54

Moderator
Lid geworden
18 jan 2003
Berichten
17.293
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Heb je de standaard zaken al geprobeerd?
- apparaat minuutje uit (schakelaar achterkant) en dan weer aan
- reset naar fabrieksinstellingen, evt. met behoud van opnames

Als dat allemaal niet helpt dan inderdaad contact opnemen met Ziggo.
 
Topicstarter
Topicstarter
Mavaros

Mavaros

Product Tester
Lid geworden
24 dec 2004
Berichten
278
Ik heb alles wel geprobeerd, maar dat ding reageert niet.

Ik kan de box aanzetten. Dan zie je dat blauwe lichtje gaan branden, maar het schakelt niet over op een TV kanaal. De tijd blijft in de mediabox staan en dat is het dan. Er staat ook; even geduld, als ik op mijn TV ga kijken. Dat is alles. Ik kan daardoor ook niet in mijn box komen.

Ik denk dat ie stuk is, want ik heb al langer vage problemen met dat apparaat. Opnames die niet lekker zijn, zappen dat ineens een minuut ofzo duurt, verlies van kanaal of geluid. Dat soort dingen.

En nu ligt dat ding dus in een soort coma. Ik denk niet dat het een storing is bij Ziggo.
 

Franz

Forum Gebruiker
Lid geworden
4 sep 2008
Berichten
1.311
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Zoals ik al zei, gewoon ff bellen. Grote kans dat je morgen al een andere in huis hebt dan.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.239
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ook al een front panel resetten gedaan?

schakelaar achterop gelijk aanzetten met de + en de aankoop voorop gelijktijdig indrukken en even vasthouden tot je weer beeld op je tv krijgt.
 
Topicstarter
Topicstarter
Mavaros

Mavaros

Product Tester
Lid geworden
24 dec 2004
Berichten
278
Laat maar hangen.

Mijn box is gewoon stuk. Op een gegeven moment komt dat ding tot leven. Dat zit tegen de 10 minuten aan. Daarna duurt het zeker 5 minuten om een ander kanaal te krijgen als ik ga lopen zappen.

Al mijn opnames zijn onbereikbaar. De box zegt dan ineens vrolijk dat de opname al is verwijderd. Dat heb ik dus niet gedaan. Ik kan dus niet mijn opnames op de ingebouwde harde schijf aanspreken.

De rest werkt ook niet. Ik heb het volledige pakket, dus ik zou HBO of de videotheek moeten kunnen gebruiken. Doet het allemaal niet. Mijn Go acount doet dit allemaal wel gewoon, maar dat is op mijn PC. Dat is niet mijn Televisie en die mediabox.

Ik ga morgen wel bellen. Ik ben al vanaf vanochtend aan het aanrommelen en dat ding is gewoon compleet onbruikbaar.
 

piente

Product Tester
Lid geworden
6 okt 2008
Berichten
2.239
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dan is de next iets voor je?