• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Horizon Go App


Tonne2004

Product Tester
Lid geworden
3 mei 2004
Berichten
2.699
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Bandbreedte is inderdaad een deel van de reden. Dat je trouwens wel voor ES HD kunt kiezen (en overige HD varianten) is omdat je die ook op afstand wilt kunnen programmeren. Als je een "eigen" lijst aanmaakt kun je dus het beste voor de HD variant kiezen.
Handiger voor als je een opname op afstand in wilt kunnen stellen.
 

Lezer

Forum Gebruiker
Lid geworden
6 mei 2006
Berichten
36
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Dank voor jullie reactie. Helemaal duidelijk.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.829
Ziggo
Geen Producten
Tonne2004 zei:
Handiger voor als je een opname op afstand in wilt kunnen stellen.
Als dat al werkt...

IMG_0196.PNG


(voor de zoveelste keer)
 
Laatst bewerkt door een moderator:

jam6jam6

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 dec 2010
Berichten
3
goedenavond,

kan iemand mij vertellen waar de opnamen knop is gebleven in de nieuwe horizon go. Hiervoor kon ik op afstand (via mijn ipad) altijd een programma programmeren op mijn mediabox.
 

totaal

Product Tester
Lid geworden
20 mei 2011
Berichten
10.421
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
jam6jam6 zei:
In het bericht van creative solution zie ik nog een opname knop
Ja en de vraag was waar hij gebleven was. Ik zie hem ook niet meer.
Alles laad trouwens ook traag.
 

bbdulcy

Forum Gebruiker
Lid geworden
25 aug 2010
Berichten
135
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik had ook deze melding. Heb toen de cisco hd dvr uit gezet. Daarna weer aan en hoppa het werkt nu perfect met de opname knop. Werkt nu prima op mijn android mobiel en ipad2.
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.829
Ziggo
Geen Producten
De uit- en aanknop is inmiddels al bijna versleten...
 

Robocop0860

Product Tester
Lid geworden
18 jun 2006
Berichten
1.442
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
In het eerste bericht van Jordy-UPC staat

Het aantal zenders dat je kunt bekijken via de Horizon Go app is afhankelijk van je tv-abonnement

Nou ben ik me een beetje aan het verdiepen, maar merk toch dat ik een aantal zenders niet zie die ik wel via de Horizon box zie, bijvoorbeeld AT5 en Film, dat laatste zou kunnen ivm rechten, maar toch het aantal zender op de Horizon is aanzienlijk meer????
 

CreativeS

Product Tester
Lid geworden
1 jun 2011
Berichten
27.829
Ziggo
Geen Producten
Robocop0860 zei:
In het eerste bericht van Jordy-UPC staat

Het aantal zenders dat je kunt bekijken via de Horizon Go app is afhankelijk van je tv-abonnement

Nou ben ik me een beetje aan het verdiepen, maar merk toch dat ik een aantal zenders niet zie die ik wel via de Horizon box zie, bijvoorbeeld AT5 en Film, dat laatste zou kunnen ivm rechten, maar toch het aantal zender op de Horizon is aanzienlijk meer????
Hmja, het klopt toch ook wat Jordy zegt? Er zijn sowieso maar maximaal ongeveer 80 zenders te zien via de Go-app. Van die 80+ zenders zijn er dus zenders die onder het Starters-pakket vallen en/of onder het Royaal-pakket vallen. Zenders die onder het Royaal-pakket vallen, kun je sowieso al niet zien met alleen een Starters-pakket... dus afhankelijk van je abonnement klopt dus :) AT5 en Film1 is een rechtenkwestie en Film1 wil ooit nog eens een Film1 Go-app uitbrengen.

Dat je daarnaast niet alle zenders kunt zien die je ook op de HB (c.q. bij je abonnement horen) wordt ook aangegeven.

2014-08-29_08-25-00.png


Ja, er is geen lijst met daadwerkelijk zichtbare zenders, dus zelf maar eentje gemaakt van wat wij kunnen zien op Horizon TV (volgens mij zelfde aantal als op de app -> via UPC WiFi).

2014-08-29_08-32-10.png
 
Laatst bewerkt door een moderator: