• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!

Home-knop Mediabox Next


kuka

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 apr 2010
Berichten
8
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik gebruik al jaren een Logitech programmeerbare afstandsbediening. Nu wil ik deze herprogrammeren i.v.m. de Mediabox Next.
Standaard zit de Home-knop niet in deze configuratie. Als ik hem probeer te programmeren reageert hij niet. Ik heb het idee dat de Home-knop niet via infrarood werkt want als ik in een hoekje ver van de TV op deze knop druk zie ik dat deze wel het keuze menu laat zien. Waarom is deze knop zo belangrijk om te programmeren? Als je in de Guide zit kun je met die knop heel makkelijk van dag wisselen. Meer mensen dit probleem ervaren of mogelijk een vervangende knop die hetzelfde doet wel kunnen programmeren? Dank.
 

michieldejong

Quality Member
Lid geworden
17 aug 2009
Berichten
1.337
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
De Home knop is toch eigenlijk de Menu knop? Lijkt mij wel behoorlijk essentieel maar die zit er toch wel bij?
Alle knoppen (behalve volume gerelateerd) van de horizon a/b werken met RF die niet infrarood. Maar de meeste signalen worden tegelijkertijd ook in infrarood ondersteund.
 

Butanez

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 sep 2012
Berichten
62
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
De menu knop op mijn Harmony One doet hetzelfde als de Home knop op de Next AB. Welke media box heb je in je Logitech AB gezet?
 
Topicstarter
Topicstarter
K

kuka

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 apr 2010
Berichten
8
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik heb hem laten zoeken naar de Mediabox Next, alles behalve deze knop werkt ook. Doe ik er verstandig aan te laten zoeken naar de Mediabox XL of Horizon?
 

Butanez

Forum Gebruiker
Lid geworden
15 sep 2012
Berichten
62
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Je moet als mediabox Arris DCX960 in je AB zetten.
 

KroontjesPen

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 jan 2012
Berichten
1.542
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Voor Harmonie Elite: Ziggo / Mediabox Next
 
Laatst bewerkt:

MaxH

Product Tester
Lid geworden
16 jan 2013
Berichten
591
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Je moet niet de Arris kiezen. Hier werkt de Prev Channel niet(standaard). Je moet zoals hierboven geschreven wordt Ziggo kiezen en dan Mediabox Next. Ik heb de Harmonie Ultimate One. Werkt uitstekend. De Home knop is Menu.
 
Topicstarter
Topicstarter
K

kuka

Forum Gebruiker
Lid geworden
21 apr 2010
Berichten
8
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Dank voor alle adviezen. Ik heb van Ziggo de Mediabox Next gekozen. De menu-knop doet inderdaad hetzelfde op de Logitech Harmony als de Home-knop op de originele afstandsbediening. Case closed :-)