• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Hoezo storing...?

lex

Forum Gebruiker
Lid geworden
5 mei 2021
Berichten
1
Nu al de 4e keer in 2 maanden dat we een "blokstoring" hebben. Geen internet en geen tv. Ik ben er moedeloos van geworden en geef het op, voor mij geen Ziggo meer.
Het begint op internet (via mobiele telefoon). Bij het opgeven van de postcode is het antwoord dat er geen storing is gemeld, dit is aantoonbaar onjuist. Chatten lijkt een slecht ontwikkelde bot die op dezelfde vragen terug blijft komen, zinloos. Dan maar gebeld. Na een heel lang menu zonder directe optie voor storing en na lang wachten toch iemand aan de lijn. Als het even moeilijk wordt, wordt de verbinding verbroken en moet je opnieuw beginnen. Wat een straf...
Een klacht indienen is al net zo'n straf. Je komt in een loop van iedere keer hetzelfde scherm. En als je dan uiteindelijk de pdf hebt gevonden, ingevuld en opgestuurd, dan hoor je vervolgens niets meer. Veel erger kan het niet qua 'customer experience'.
Inmiddels zit ik hier al voor de 4e keer in 2 maanden te hotspotten op het mobiele abonnement van mijn werkgever. Helaas, voor zakelijke abonnementen is er geen 'genoegdoening' in de vorm van extra GB's.
Het enige wat bij ziggo goed lijkt te gaan is het innen van de maandelijkse abonnementsgelden.
Geef mij één goede reden om mijn geluk niet elders te proberen, zelfs als het daar niet beter is?
 

xray79

Product Tester
Lid geworden
8 aug 2011
Berichten
1.003
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Ik dacht dat een postcode check alleen grote storingen in de buurt laat zien en op basis van klachten en misschien wel een monitoring tool voor bepaalde zaken?? Niet van 1 huishouden denk ik. Heb je bij buren gevraagd of ze ook storing hebben? Je zou op twitter/FB of hier @Webcare Ziggo kunnen benaderen om te kijken of ze iets kunnen vinden.
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
1.161
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Wanneer je storing hebt is het juist de bedoeling dat je Ziggo belt. Des te meer mensen de storing doorgeven, hoe sneller ze de storing aanpakken.

helpdesk via Ziggo vaste telefoonaansluiting tel.: 1200 (gratis) 8:00 tot 22:00 uur
helpdesk op telefoonnummer 0900-1884 (normaal tarief) 8:00 tot 22:00 uur
 
Laatst bewerkt: