Hoe kan ik "ziggo on demand" verwijderen ?

Sommige dingen gaan toch gewoon over coax. Ik heb gewoon een pace7111 waar alleen coax op aangesloten is en krijg ook steeds die dingen als "uitzending gemist" (rode knop) te zien en kan uiteraard ook gewoon uitzending gemist bekijken via alleen coax. Internet heb je nodig voor movies en series dacht ik.
 
Laatst bewerkt:
In Ziggo-gebied moeten irdeto-ontvangers op internet aangesloten zijn voor ondemand. Zonder internetverbinding krijg je ook geen ondemand melding.
 
Hier is de Samsung SMT-C7140 ontvanger in gebruik. Alleen aangesloten op de coax. Ook hier iedere keer bij het aanzetten de melding Ziggo on demand rechtsonder in beeld. Hele menu doorgelopen, maar nergens iets kunnen vinden over de rode knop. Als er op de rode knop gedrukt wordt verschijnt er uiteraard een melding in beeld controleer uw internetaansluiting. Gebruiksaanwijzing bekeken, en daar ook niets gevonden om de melding uit te schakelen. Wel grappig: als je netwerkcode 4444 gebruikt komt er geen melding. Maar dat is natuurlijk geen optie omdat je dan alleen HD beeld hebt op de NPO en Ziggo sport kanaal 14. En als je het pluspakket hebt mis je ook deze zenders.
 
Boven heb ik wel een smart tv , beneden niet , maar beide ontvangers en de tv niet via wifi aangesloten , het blijft een raadsel , misschien is het toch niet te verwijderen f is het reclame van Ziggo voor deze mogelijkheid ?
 
Goede opmerking Casperd , een beetje verkeerd omschreven hierboven door mij . Sinds twee maanden en andere tv hierboven en niet meer aangesloten de decoder , nu geen " ziggo on demand meer " sindsien .
 
Misschien niet goed opgelet zostraks , want nu zie ik op de tv boven wel weer " ziggo on demand " verschijnen .
 
Terug
Bovenaan