• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Hoe kan ik "ziggo on demand" verwijderen ?


Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
1.074
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Sommige dingen gaan toch gewoon over coax. Ik heb gewoon een pace7111 waar alleen coax op aangesloten is en krijg ook steeds die dingen als "uitzending gemist" (rode knop) te zien en kan uiteraard ook gewoon uitzending gemist bekijken via alleen coax. Internet heb je nodig voor movies en series dacht ik.
 
Laatst bewerkt:

youriy

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 jul 2012
Berichten
561
Gebied
fZiggo
In Ziggo-gebied moeten irdeto-ontvangers op internet aangesloten zijn voor ondemand. Zonder internetverbinding krijg je ook geen ondemand melding.
 

Henk1967

Forum Gebruiker
Lid geworden
10 jun 2020
Berichten
42
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hier is de Samsung SMT-C7140 ontvanger in gebruik. Alleen aangesloten op de coax. Ook hier iedere keer bij het aanzetten de melding Ziggo on demand rechtsonder in beeld. Hele menu doorgelopen, maar nergens iets kunnen vinden over de rode knop. Als er op de rode knop gedrukt wordt verschijnt er uiteraard een melding in beeld controleer uw internetaansluiting. Gebruiksaanwijzing bekeken, en daar ook niets gevonden om de melding uit te schakelen. Wel grappig: als je netwerkcode 4444 gebruikt komt er geen melding. Maar dat is natuurlijk geen optie omdat je dan alleen HD beeld hebt op de NPO en Ziggo sport kanaal 14. En als je het pluspakket hebt mis je ook deze zenders.