History - mis ondertitels

Elke provider heeft zijn voor en nadelen, en vaak in topics worden alleen de goede punten van een andere provider genoemd en niet de slechte.
 
Oh, ik heb hier wel degelijk de slechte dingen van KPN genoemd hoor. Ik heb gister nog wat genoemd, wel eerlijk en oprecht blijven hè? Nu is het net alsof ik die negatieve dingen van KPN nooit noem.
 
Heel goed creativeS, hoe meer eerlijke info hoe beter het is, als fox eredivisie live niet meer te zien is bij Ziggo moet ik toch een alternatief gaan zoeken, ja en dat na 30 jaar upc/ziggo.
 
Heel goed creativeS, hoe meer eerlijke info hoe beter het is, als fox eredivisie live niet meer te zien is bij ziggo moet ik toch een alternatief gaan zoeken, ja en dat na 30 jaar upc/ziggo.
Zo is het maar net.
Gelukkig heb ik al een glasvezelaansluiting in de meterkast.
Alleen nog een abonnement afsluiten....
 
Ik heb ook de glasvezelaansluiting in de meterkast, maar, tot nu toe ben ik tevreden met Ziggo, op dat ondertitelingsprobleem na dan .
Heb al wat abo,s vergeleken, maar kwa prijs en aanbod verschilt dat niet zo.
 
Als regelmatig ook kijker van History HD via CI+, ervaar ik geen enkel probleem met de ondertiteling. Zou het mogelijk kunnen zijn dat het aan de kwaliteit van het signaal kunnen liggen?

73's
 
geacht Forum is er al een oplossing voor de ondertiteling van het programma Anciënt Aliens op History Channel.
 
Het is niet alleen dat programma, momenteel zijn bijna alle programma's bij terugkijken of opname zonder ot.
Word er nog steeds aan 'gewerkt' @Webcare Ziggo ? :P
 
Terug
Bovenaan