• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je nu gratis om zelf berichten te kunnen plaatsen!

Heeft het zin een modem onder stroom te houden als de wijk geen stroom heeft


itpp2011

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 mrt 2011
Berichten
187
Ziggo
Internet
Gebied
fZiggo
Zoals onderwerp, stel een wijk gaat van de stroom af, vallen wijkknooppunten dan ook uit ?
Is te herkennen tot waar er stroom moet zijn om te bepalen tot waar data kan komen bij stroom uitval (tbv. netbeheer onderhoudt)
 

rcs

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 apr 2009
Berichten
2.511
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hoe wil je dat modem dan onder stroom houden als je geen stroom hebt?
 
Topicstarter
Topicstarter
itpp2011

itpp2011

Forum Gebruiker
Lid geworden
17 mrt 2011
Berichten
187
Ziggo
Internet
Gebied
fZiggo
Ik heb alle infra op UPS'n staan, sommige wijk centrales/distributie punten hebben dit ook.
 

PetervdM

Forum Gebruiker
Lid geworden
27 nov 2008
Berichten
451
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
wel eens van een UPS gehoord? ik houd modem, router, dect basisstation en antenneversterker onder spanning dmv een UPS. werkt in ieder geval internet ( wifi ) en telfoon ( dect ) nog ......
 

warrink

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 nov 2010
Berichten
11.324
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Wij proberen danzoveel als mogelijk gebruik te maken van mobiele stroom. Een nadeel is wet dat dit nog erg duur is.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.251
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
Als de hele wijk zonder stroom zit vermoed ik dat de versterkers van Ziggo ook geen stroom meer hebben maar het zal per situatie verschillen. Dus daar is geen duidelijk antwoord op te geven.
 

EdmondVS

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 sep 2016
Berichten
763
Gebied
fUPC
Toch is de vraag van TS niet echt totaal onzinnig, bijvoorbeeld als je met draagbare TV of FM radio (op batterijen en via de kabel) zou willen kijken of luisteren. En in geval van een UPS natuurlijk.
 
Laatst bewerkt: