HDTV bij UPC


schnumi

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 okt 2005
Berichten
707
Tjello zei:
Dat lijkt verdomd veel op de huidige mediabox. Dat toetsenbord is los te koop bij de HD voor € 25.
Dat zeg ik ook het lijkt er veel op maar het is niet de huidige mediabox.

Kijk maar naar het klepje, normaal loopt die tegen het zwarte gedeelte aan, nu zit daar een heel stuk tussen, en linksonderin staat iets van: personal video recorder.
 

Tony

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 jun 2003
Berichten
2.543
Ziggo
Geen Producten
Gebied
?
soundwork zei:
Maar die reclame uit de programmabladen, dat is toch echt de standaard Thomson decoder die UPC nu uitlevert aan klanten.
Er zitten op het moment nog veel kinderziektes in digitale TV (haperingen, blokken in het beeld e.d.) Ik vraag me af of deze problemen zijn verholpen als die Philips mediabox wordt uitgeleverd, want HDTV vergt toch wel veel bandbreedte. De huidge kanalen nemen haast niets in qua bandbreedte, en dat is voor UPC al een probleem.
Juist en als ze nu HDTV willen gaan doorgeven naast het brakke signaal wat we nu hebben met de Mediabox, kan het alleen maar ellende geven.

Daarnaast...buiten het voetbal zijn er geen uitzendingen in HDTV.. dit speeltje ;D gaat aan mij voorbij voorlopig.
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
7.376
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Tony zei:
Daarnaast...buiten het voetbal zijn er geen uitzendingen in HDTV.. dit speeltje ;D gaat aan mij voorbij voorlopig.
Film1 en Sport1 zouden vanaf juni in HDTV gaan uitzenden, dat is een begin..
 

Alfons Verbiest

Forum Gebruiker
Lid geworden
26 feb 2006
Berichten
2.092
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Weet iemand of je bij die HD ontvanger alleen het HD pakket kunt ontvangen, of zul je er ook het huidige pakket mee kunnen ontvangen?

Dan wil ik het namelijk wel eens proberen. Slechter als die grijze Thomson box kan het niet worden, lijkt me.

Groeten, Alfons
 

schnumi

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 okt 2005
Berichten
707
Ik denk alles gewoon anders heeft het weinig nut. :)

Daarom was ik ook beniewt of er naast een component/HDMI aansluiting ook een scart aansluiting zou zitten. Want ik heb ook meer vertrouwen in dat Philips apparaat kwa kwaliteit.
 

Damman

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 sep 2004
Berichten
187
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Hier shotje van de nieuwe HDbox van philips/UPC + bijbehorend artikel. Ze gaan ook platte Tv's aanbieden.

bron: http://www.ad.nlHANNOVER/ROTTERDAM - Minder dan 100 dagen zijn nog te gaan tot het WK-voetbal in Duitsland en we kunnen kennismaken met hdtv.

Het wordt de grootste tv-revolutie sinds de kleuren-buis en videorecorder. Zéggen de tv-producenten. En eigenlijk hebben ze daar wel gelijk in. Nooit eerder kregen televisiekijkers -op een klein deel schotelkijkers na- de kans een zó scherp en helder beeld in de eigen huiskamer te bekijken.

Op de consumentenbeurs Cebit 2006 in Hannover staat deze week hdtv volop in de belangstelling. Grote lcd- en plasmaschermen tot 208 cm diagonaal staan er. En allemaal hdtv-geschikt.

En deze week zijn de eerste hdtv-kastjes getoond, van Samsung en Philips. Die moeten Nederland aan de hoge resolutie-tv brengen. Maar gratis is het niet. Op dit moment geven kabelaars decoders voor normale digitale televisie nog weg. Met de komst van hdtv zullen in mei en juni pakketten worden aangeboden, waarvoor wel betaald moet worden.

Hoe de actiepakketten eruit gaan zien is nog onbekend, maar UPC, Casema en Essent gaan waarschijnlijk ook platte tv’s aanbieden. Van respectievelijk Philips en Samsung, waarmee zij een contract hebben gesloten.

Want voor hdtv is een nieuwe platte HD (Ready)-tv noodzakelijk. Op een beeldbuis werkt het niet. Het is voor de voetballiefhebber even geduld hebben. Tegen half mei is het zaak een keuze te maken uit de aanbiedingen van de kabelaars en/of in (internet)winkels toe te slaan, waar met platte tv’s gestunt gaat worden. De hdtv-decoders zijn te koop bij de kabelaars en in de winkel, voor circa 300 euro.

Rond het WK voetbal is hdtv kijken gratis. In het najaar komen kabelaars met betaalde hdtv-pakketten met onder meer National Geographic, Discovery en Euro1080. Het WK voetbal duurt een maand, hdtv moet een blijvertje worden. Of de kijker er warm voor loopt, is afwachten.
Vorig jaar zijn in ons land 250.000 HD Ready plasma- en lcd-tv's over de toonbank gegaan. Dit jaar zullen er circa 800.000 worden verkocht. Casema, Essent Kabelcom en Samsung verwachten dat over twee jaar een kwart van de kabelabonnees met een lcd/plasma-tv naar hdtv kijkt
Ik heb nog geen platte TV, want tot nu toe vond ik het beeld ruk. Maar 300 euro voor een decoder, en dan ook nog abbogeld. Das lekker. Ik zou alleen films in HD willen zien. Is er niet ergens een demo te zien van HD voetbal? ik ben iig nog niet overtuigd.