• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

HDTV bij UPC


dvanhul

Forum Gebruiker
Lid geworden
3 feb 2005
Berichten
2.286
schnumi zei:
Zal het zo even scannen. :)

edit: hier is de scan te vinden, kon er niet helemaal lekker op maargoed is wel duidelijk denk ik. :)

UPC HDrecorder mediabox + toetsenbord
Een link:

http://www.thomson.net/EN/Home/MiniSites/BAP/Cable/ModelDetail.html?category=CAb_Set%20Top%20Box&model=DCi%206000

Als je op het plaatje klikt krijg je de decoder in vol ornaat, inclusief UPC logo
 

schnumi

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 okt 2005
Berichten
710
Klopt dat is de standaard decoder, in mijn plaatje is de UPC HD recorder. :)
 

dvanhul

Forum Gebruiker
Lid geworden
3 feb 2005
Berichten
2.286
schnumi zei:
Klopt dat is de standaard decoder, in mijn plaatje is de UPC HD recorder. :)
Nou standaard.... dit staat o.a. in de specs:
Built-in dual broadcast tuner/demodulator and 160 Gbyte hard-disk drive for digital audio/video recording
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.683
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Maar hoe zit dat dan?
Philips heeft exclusief voor UPC een HDTV decoder gemaakt (DCR7000) en Thomson komt ook met een HDTV decoder: de DCI7000 ???
 
A

ArticSpy

speculatie van mij ~~ thomson is van philips ? ik wee thet niet :>
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
8.683
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
Het zijn grote concurenten van elkaar!
 

soundwork

Forum Gebruiker
Lid geworden
28 jan 2006
Berichten
1.053
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
René [Mr. Jinx] zei:
Het zijn grote concurenten van elkaar!
Inderdaad, dat dacht ik ook!

Maar die reclame uit de programmabladen, dat is toch echt de standaard Thomson decoder die UPC nu uitlevert aan klanten.
Er zitten op het moment nog veel kinderziektes in digitale TV (haperingen, blokken in het beeld e.d.) Ik vraag me af of deze problemen zijn verholpen als die Philips mediabox wordt uitgeleverd, want HDTV vergt toch wel veel bandbreedte. De huidge kanalen nemen haast niets in qua bandbreedte, en dat is voor UPC al een probleem.
 
P

pblock

arnold_w zei:
Voor een duppie op de eerste rang?

Voor niets gaat alleen de zon op. Waarom wil iereen toch altijd het beste hebben er er niets voor willen betalen.

Bij de andere aanbieders moet je de box kopen en is het abo gratis.
Bij UPC krijg je de box en betaal je wat extra voor je abo.
Zo betaal je de box via verkapte afbetaling.

Zo werkt dat nu ook met je digitv.
Box gratis en een paar euros extra voor je abo.

Als je dat allemaal niet wenst, zet je toch weer een spriet op je dak en ga je lekker sneeuw zitten kijken.
Bij de andere aanbieders moet je de box kopen en is het abo gratis.
Bij UPC krijg je de box en betaal je wat extra voor je abo.
Zo betaal je de box via verkapte afbetaling.

Beetje onzinnig met je verkapte afbetaling, het is een afbetaling zolang je upsjello heb, van afschrijving nooit gehoord zeker..

Voor een oude , allang afgeschreven en niet meer ingebruikzijnde COM21 doos durven die galbakken nog 255 treuroos terekenen ...

Over in rekening brengen en afbetalen gesproken
 

schnumi

Forum Gebruiker
Lid geworden
13 okt 2005
Berichten
710
soundwork zei:
Inderdaad, dat dacht ik ook!

Maar die reclame uit de programmabladen, dat is toch echt de standaard Thomson decoder die UPC nu uitlevert aan klanten.
Er zitten op het moment nog veel kinderziektes in digitale TV (haperingen, blokken in het beeld e.d.) Ik vraag me af of deze problemen zijn verholpen als die Philips mediabox wordt uitgeleverd, want HDTV vergt toch wel veel bandbreedte. De huidge kanalen nemen haast niets in qua bandbreedte, en dat is voor UPC al een probleem.
Wat je ziet is ook niet de HDTV decoder he. ;)

Ik denk dat het zo zal gaan:

Standaard decorder + de harde schijf decoder = Thomson
HDTV decoder = Philips.

Ben daarom ook benieuwt of die HDTV decoder normale zenders via scart door kan geven, ik denk namelijk dat die Philips decoder van iets beter kwaliteit zal zijn en daardoor ook minder bugs etc.