HbbTV werkt niet.

Sinds wanneer werkt of word er hbb meegezonden op ZDF?
Hier geen hbb op ZDF

dit wordt al jaren bij de duitse zenders gebruikt en je kunt daar ook mooi zien hoe goed deze digitale opvolger van teletekst is.
helaas wordt het er hier in NL uitgefilterd om het eigen mediaplatform te promoten/door de strot te duwen.

om dit te zien moet je via de ether of sat de duitse zenders kunnen ontvangen
 
Vandaag merkte ik dat HBBtv niet meer werkt op SBS zenders, ik krijg een melding dat de HBBtv versie verouderd zou zijn. Ik heb een UE22H5600 van Samsung.

Is dit te verhelpen met nieuwe Firmware?

En hebben meer mensen dit gezien?
 
Op een LG hier krijg ik de mededeling "uw tv is niet geschikt voor de nieuwe KIJK app"
 
Eigenlijk heb ik geen flauw idee. Omdat ik die functie toch nooit gebruikte heb ik hem maar helemaal uitgezet bij de instellingen van de LG.
 
Ook ik heb merdere keer met Ziggo gesproken en hun beweren dat de duitse zenders niet uitgefilterd worden want hbbtv betreft. Blijkbaar worden klanten niet serieus genomen en dat is jammer hbbtv mediatheek is geweldig op Duitse en andere zenders graag wat meer informatie ik heb een Samsung tv 2016 en wil graag gebruik maken van hbbtv
 
Dus bij de duitsers zou het moeten werken? En heb je toevallig ook gevraagd waarom de hbbtv bij de sbs zenders niet werkt?
 
Wat sbs 6 betreft nee krijg foutmelding dat de nieuwe kijk app niet wordt ondersteund door mijn ks 7500 samsung tv wat een flauwe gul. Ziggo weet niet eens wat hbbtv is of kijken geen tv lol. Dus Bert als ik kijk gebruik werkt de app goed ook Arte tv perfect en heelaas geen zdf mediathek app dan ben je niet op hbbtv afhankelijk volgens zdf moet het werken in Nederland en wordt niet door geoblocking blokkert nog beste wensen iedereen in het forum groetjes van Reiner
 
Ik weet niet wat SBS uitspookt met hbbtv, maar op mijn satelliet ontvanger heeft het ook nooit gewerkt, dit in tegenstelling to alle Duitsers en de NPO.
 
Terug
Bovenaan