HbbTV werkt niet.


Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
16.252
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Valt niet tefixen denk dat sbs gaat stoppen met hbb en verwijzen ze ons nu naar de smarttv app van sbs.

wat de duitsers betreft word het hbb signaal er wel degelijk uitgefiltert, werkt dus alleen op npo en sbs zenders(naja dat laatste ook niet meer)
 

REINER

Forum Gebruiker
Lid geworden
3 nov 2008
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Hallo de duitse hbbtv gaat mij boven de rest wat een onzin ziggo beweert van niet en jij wel wat moet ik geloven Duitsland weet hoe het moet da moet Nederland nog van leren jammer dat het niemand weet hoe hbbtv wel werkt in 2018 Samsung moet gewoon de mediatheek van zdf beschikbaar stellen of wie bepaalt eigenlijk de apps?
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
16.252
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Je kan echt van mij aannemen dat hbb signaal niet aanwezig is op de duitse zenders, alleen op npo1/2/3 en op sbs6/net5/veronica), alle andere zenders die hbb hebben zit het signaal er niet in.

Ja tuurlijk moet het kunnen werken, als ik via sat naar de duitsers kijkt werkt het prima, idem voor bbc zenders op sat, dat werkt ook prima.
 
Laatst bewerkt:

REINER

Forum Gebruiker
Lid geworden
3 nov 2008
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Dat geloof ik jou absoluut maar hoe het doorgeven moet worden is mij een raadsel de duitse zenders komen toch via schotel van ziggo en deze service is gratis zegt zdf dan ligt het aan Ziggo die het gewoon niet wil vanwege concurrentie lijkt mij duidelijk
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
16.252
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Tja wat de rede van ziggo is om het signaal eruit tehalen weet niemand anders dan ziggo zelf, gok zelf dat ze gewoon denken van sat even omzetten naar mindere bitrates en de kabel opgooien, geeft beeld en geluid dus prima denkt ziggo(dat is wel vaker gebleken bij het toevoegen en of veranderen zenders)
 
Topicstarter
Topicstarter
willemsj

willemsj

Forum Gebruiker
Lid geworden
31 mei 2008
Berichten
1.203
Ziggo
Televisie
Gebied
fZiggo
Tja wat de rede van ziggo is om het signaal eruit tehalen weet niemand anders dan ziggo zelf.......
Had dat niet iets met die "rode knop" te maken ?? Bij o.a. de Humaxen is deze knop bedoelt voor Ziggo On Demand. Dat gaat niet samen met HbbTV waarvoor ook deze knop wordt gebruikt.
 

bert1984

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 okt 2011
Berichten
605
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Zou het bij Arte moeten werken?

Heb dit nog nooit geprobeerd, op de duitsers wel.

Wellicht dat Ziggo hierover iets kan vertellen.

Ik zie dat Reiner, al gepost heeft op ziggo
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
16.252
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Had dat niet iets met die "rode knop" te maken ?? Bij o.a. de Humaxen is deze knop bedoelt voor Ziggo On Demand. Dat gaat niet samen met HbbTV waarvoor ook deze knop wordt gebruikt.
Uh volgens mij had ziggo daar een oplossing voor, want in oud ziggo gebied werkt hbb ook gewoon(hoe het precies werkt weet ik niet best kans dat de ci+ module het interactive gedeelte moet uitzetten wil hbb werken via red button).

Zou het bij Arte moeten werken?

Heb dit nog nooit geprobeerd, op de duitsers wel.

Wellicht dat Ziggo hierover iets kan vertellen.

Ik zie dat Reiner, al gepost heeft op ziggo
Het zou op heel veel zenders moeten werken, maar als ziggo het signaal eruit laat dan weet de tv natuurlijk niet of hij het moet aanzetten of niet.
 

Webcare Ziggo

Webcare Ziggo
Lid geworden
24 jan 2017
Berichten
943
We geven HbbTV voor een aantal kanalen door. Meer info hierover kunnen jullie vinden op onze website. Omdat op sommige toestellen de rode knop in gebruik is voor interactieve diensten van Ziggo in combinatie met CI+ komt het standaard niet altijd naar voren. In dat geval kan je eens onder de instellingen van de module kijken en de interactieve diensten uitschakelen.

Groet, Pim van Ziggo
 

Devil-Strike.net

Quality Member
Lid geworden
20 aug 2002
Berichten
16.252
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
@Webcare Ziggo, gaat erom waarom op de overige zenders het eruit gefilterd word op bijvoorbeeld arte en of overige duitse zenders zoals ZDF.