Gloednieuw Wifi netwerk dagelijks resetten

Klopt, maar dan wel combinatie Routertype / iPhone. Want had tot op heden geen enkel probleem (RT-AC87U Asus icm Linksys EA6900).
 
Dat was mn vorige ... Nu heb ik een Asus RT-AX92U set (3 keer dezelfde : 1 router + 2 nodes in AiMesh)

Die vorige combi werkte trouwens oke. de Asus hoofdrouter en de Linksys als access point er achter. Nooit problemen. Never change a winning team :-( Maar ja, je wil weer beter en sneller en early adopter zijn, en dan moet je als ik bereid zijn even op de blaren te zitten haha. Dus wat je zegt is dus precies omgekeerd : 2 verschillende merken werkte beter als 1 merk nu ...
 
@sjoerdsr maar wat me niet duidelijk is , hoe vergelijk je is het allebei op de zelfde plaats , en de een wel problemen en de andere niet. of zitten ze allebei op andere plaats . wifi kan zich op sommige plekken raar gedragen door reflectie , ook al meegemaakt dat wifi signaal op een plaats goed leek maar op die plek wifi problemen.

Mijn dochter wordt op dr iPhone én MacBook stelselmatig van de wifi gegooid (andere apple apparatuur in huis geeft geen probleem) en komt er dan zeer moeilijk weer op.
 
Het gebeurd haar overal in huis. Vlak bij of verder weg van een node maakt niet uit. Connectie weg, en daarna weer handmatig moeten connecten. Afijn, ik kom zelf niet verder. Ik zoek dat van die kanalen nog wel eens uit. Als ze weer gedisconnect wordt kan ik zien of er een ander netwerk op dezelfde band zit. Voorts ga ik gewoon geduld hebben en een paar firmware update afwachten. Bedankt voor de interesse !
 
Terug
Bovenaan