GigaNet - Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo

Kun je nagaan hoeveel het mij interesseert... wat betekent Giganet in de toekomst... klein zinnetje als antwoord weggemoffeld in één groot marketingoffensief wat bij voorbaat al gedoemd is te mislukken en alleen 'hobbyisten' en bedrijven hebben wat aan die snelheid. Je hebt natuurlijk ook nog de opscheppers op de verjaardagsfeestjes, maar ja: Je moet het ergens over hebben :) Ja, 1Gb/s is in bepaalde plekken in Nederland verkrijgbaar (niet bij Ziggo), maar zo te zien loopt het niet echt storm. Je PS4 en tegen die tijd misschien wel PS5 gamet ook goed op 100Mb/s.
 
In Zwitserland is het al zover.
 
UPC Zwitserland loopt sowieso al jaren vooruit... was een redelijk goede graadmeter (samen met Unity Media in DE) wanneer UPC NL met iets nieuws kwam.
 
hilversum gaat 26 november live en wat achtergrond informatie waarom de upload snelheid is wat het nu is
zeg maar beetje te duur allemaal (maar dat is mijn mening)
 
Ik zag zojuist de Ziggo-commercial over Giganet weer eens langs komen (
), alles verbonden, alles sneller!
En ik zie heel veel mensen met hun mobieltjes, dus draadloos. Fantastisch toch dat die straks allemaal op gigasnelheid werken! Mooi ook voor mijn tablet en laptop, allemaal op gigasnel-wifi! Toch? :cheesy::cheesy::cheesy:
 
Laatst bewerkt:
Nu eerst nog overal dekking verzorgen. Ik wil niet naar buiten en dan ook naar een specifieke plek moeten gaan om dekking te krijgen. Dan zal ik nadenken om ook mobiel te gaan gebruiken. :angel:
 
Vodafone loopt daarin een beetje achter met de dekking. Minder zendmasten. Hier in de regio Utrecht zeker vergeleken met KPN en T-Mobile. Hopen dat ze wel een inhaalslag gaan maken en hun Giganet waar kunnen maken.
 
allemaal op gigasnel-wifi! Toch? :cheesy::cheesy::cheesy:
nee ziggo zegt is maar verzonnen naam

Schermafdruk 2019-11-18 17.26.14.png
 
Terug
Bovenaan