• Welkom op het onafhankelijke Ziggo forum. Een forum voor en door klanten van Ziggo.
    Registreer je gratis en stel zelf een vraag of neem deel aan de discussies!

Geluidsonderbrekeningen op digitale radio van Ziggo

ber000000-6

Forum Gebruiker
Lid geworden
2 apr 2008
Berichten
1.195
Gebied
fZiggo
Ahh beetje tegengas moet kunnen.

Mijn idee...of signaal is te zwak. Of veel te sterk op de ingang van de quantis tuner.

Je zult echt de zwarte coax van Ziggo moeten gebruiken om 105db afscherming te krijgen.
 

René

Moderator
Lid geworden
13 okt 2001
Berichten
7.846
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fUPC
@René kijk je even hierna
Sja, ik kan daar ook weinig mee. Net als in het echte leven zitten er op een forum mensen met verschillende meningen. De een is daar wat directer in dan de ander. Ik zou daar niet al te zwaar aan tillen. Als je er echt last van hebt, dan is het beste om er gewoon helemaal niet op te reageren.

Snel vergeten en terug on-topic. Probeer de suggestie van @ber000000-6 en laat weten of dit de situatie verbeterd.
 

terrestrial

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 jul 2006
Berichten
1.932
Ziggo
Televisie
Gebied
fUPC
off-topic

@ Franz,

off topic:

Ik vind het hartverwarmend dat je een weerwoord biedt t.b.v. mij, maar reacties van iemand anders hier eaarin ik als leek wordt tentoongesteld zijn voor mij vooral de bevestiging dat ik geen zin meer heb om 41 jaar vakkennis en dito ervaring nog te delen.
Ik schrijf notabene ook dat alomvattende kennis een utopie is en ik ook niet alles kan weten evenals dat geldt voor iedereen, en toch, ook hier moet ik als kersvers lid van een gebruikersgroep tot mijn verbazing constateren dat het internet een plaats is geworden waar profileren over de rug van anderen de normaalste zaak van de digitale wereld is geworden.
Wat ik vooral zo bizar vind is dat ik mijn dank uitspreek jegens iemand die mij hulp aanbiedt en i.p.v. een: "Fijn om te horen dat je iets kunt met mijn reactie" primar in eerste instantie ijskoud voor een onnozele; een leek wordt weggezet.
Ik denk niet dat ik hier nog terugkom is mijn eerste idee nu. Ik zie nog wel hoe ik er na een nachtje slapen over denk.

end off topic.

Och ik lees nu dat er al volharding heerst bij de betreffende gebruiker.
Ik ga een verzoek indienen bij de redactie of moderatie of mijn account verwijderd kan worden.

Wat een kinderachtige reactie! Al heb je 100 jaar ervaring betekend nog dat kennis van 1 richting ook automatisch betekend dat je kennis hebt van iets anders. (zie mijn voorbeeld over de computer) Je kiest er dus zelf voor om je beledigd te voelen terwijl daar geen reden voor is.

En besef ik hoef mijn tijd niet op te offeren om anderen hier advies te geven, ik doe het omdat ik wil helpen en er mogelijk wat vanaf weet. Echter als iemand een verhaaltje schrijft vanuit zijn logica maar het raakt noch kant noch wal. Waarom zou je dat niet meteen melden? Of heb je liever een hypocriet iemand die je naar de mond praat en ondertussen lacht en denkt wat een sukkel?

Maar als je er al niet tegen kunt "een leek" genoemd te worden. (wat een belediging, volgens mij zijn we allemaal leken in een hoop materie maar goed) Denk vooral na hoe absurd je reactie eigenlijk is. Als je dan nog van mening bent dat je gelijk hebt, laat dan vooral je account verwijderen. De adviezen heb je toch al binnen.
 

fdboer

Forum Gebruiker
Lid geworden
14 mei 2009
Berichten
854
Ziggo
Geen Producten
Gebied
fZiggo
Kennis uit het verleden is niet altijd nog relevant in het nu. Ik neig overigens ook te zeggen dat er een signaal probleem is in de zin van een te zwak of te sterk.

In het kader daarvan wil ik ook nog even het filter promoten wat eerder in dit topic is genoemd. Toen ik ook nog in een ouderwetse modus zat te denken en bleek dat de Quantis gestoord kan worden door de uplink van het modem.
 

Cygne

Forum Gebruiker
Lid geworden
20 jul 2021
Berichten
1
Ik heb de digitale radioontvanger inmiddels met veel pijn en moeite aangesloten met behulp van een coax splitter. Het geluid hapert voortdurend. O, wat mis ik de analoge radio. En het geluid zou digitaal zo veel beter zijn. Nou, met digitaal wordt het alleen maar slechter….