• Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis en bezoek deze site voortaan reclame vrij!

Geen zenders met Smith CI module

Topicstarter
Topicstarter
theo D

theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ga ik proberen morgen ochtend meteen nu is mijn lieverd TV aa het kijken via de medisbox
 

Dynabite

Forum Gebruiker
Lid geworden
16 mrt 2013
Berichten
722
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fUPC
Wanneer je je tv naar de fabrieksinstellingen terugzet moet je wel eerst de CI+ eruit halen. Daarna de gewone digitale zenders zoeken (kabel) en dan pas de CI+ module er weer in.
 
Topicstarter
Topicstarter
theo D

theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ja dat weet ik maar hij zoekt niet hij vraagt naar de frequentie en dan vul ik die in en dan zegt ie iedere eer foutieve frequentie en stopt weer en dat steeds weer opnieuw en wij hebben hier als frequentie 474.00 en ID 555.00 i kan ook maar 5 cijfers ingeven en of ik nu een 0 ervoor zet helpt niet steeds weer foutieve frequentie dus fabrieks instell helpt ook niet al gedaan.
 
Topicstarter
Topicstarter
theo D

theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Ik heb een Philips 32PFL9705H/12 dat vroeg TFH
 

TFH

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 mei 2008
Berichten
1.933
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
Ik heb een Philips 32PFL9705H/12 dat vroeg TFH
Het enige wat ik mij eigenlijk nog voor kan stellen, na het checken van de handleiding, is dat jouw TV misschien nog op DVB-T staat ingesteld ipv DVB-C:

Knipsel.PNG
 
Topicstarter
Topicstarter
theo D

theo D

Forum Gebruiker
Lid geworden
1 feb 2020
Berichten
20
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
TFH zomaar opeens terwijl ik al jaren via de module kijk en ik al diverse malen de zenders opnieuw heb ingesteld en DVB-T geeft ie mij niet als mogelijkheid alleen DVB-C
 

tichel

Forum Gebruiker
Lid geworden
12 mrt 2010
Berichten
1.338
Ziggo
Alles in 1
Gebied
fZiggo
Kun je ook nog kiezen voor Symbol rate en Modulatie ?
Instelgegevens DVB-c oud ziggo
Frequentie474.00
Netwerk-ID05555
Symbol rate6875
Modulatie64 QAM

Limburg is oud-Ziggo gebied (fZiggo).
[ In oud-UPC gebied (fUPC) zou dit zijn: 164.00, 05555, 6900, 64 qam. ]
 
Laatst bewerkt:

TFH

Forum Gebruiker
Lid geworden
29 mei 2008
Berichten
1.933
Ziggo
Internet & Televisie
Gebied
fZiggo
TFH zomaar opeens terwijl ik al jaren via de module kijk en ik al diverse malen de zenders opnieuw heb ingesteld en DVB-T geeft ie mij niet als mogelijkheid alleen DVB-C
Dan begin je bijna te denken aan een kapotte tuner, ware het niet dat je gewoon de juiste gegevens niet in kan vullen.
Zou je anders eens een foto kunnen posten van het scherm met de gegevens die je invult en de melding die in beeld komt?